,, ,

Seferihisar Belediyesi hizmet vermeye başlayan aşevinde, her akşam bin kişilik yemek dağıtıyor

Gündem 06.04.2022 - 10:22, Güncelleme: 06.04.2022 - 10:22 4859+ kez okundu.
 

Seferihisar Belediyesi hizmet vermeye başlayan aşevinde, her akşam bin kişilik yemek dağıtıyor

Seferihisar Belediyesi hizmet vermeye başlayan aşevinde, her akşam bin kişilik yemek dağıtıyor
Pandemi süreci boyunca ihtiyaç sahiplerine ve covid-19 dolayısıyla izolasyon sürecinde olan vatandaşlara sıcak yemek dağıtımı yapan Seferihisar Belediyesi, Ramazan’da da dayanışmayı sürdürüyor.    1000 aileye düzenli yardımda bulunan Seferihisar Belediyesi, Ramazan ayının ilk gününden itibaren Seferihisar Belediyesi Düğün Salonu’nda hizmet vermeye başlayan aşevinde, her akşam bin kişilik yemek dağıtıyor. Belediye buna ek olarak ilçede tespit edilen 250 hasta ve yaşlının da evlerine sıcak yemek götürüyor.    Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “Ramazan ayı dayanışmanın, ekmeği bölüşmenin ayı. Belediye Düğün Salonu’nda hizmet veren Aşevi’nde binlerce insanımızla Ramazan sofralarımızı paylaşıyor, iftar bereketini büyütüyoruz. İhtiyaç sahibi 250 ailemize de sıcak yemek dağıtımımız devam ediyor. Hepimizin Ramazan ayı mübarek olsun” dedi.  Seferihisar Belediyesi, sosyal medya hesaplarından 1 Mayıs Pazar gününe kadar aşevinde devam edecek iftar ve yemek dağıtımı için hayırsever vatandaşların desteğini beklediğini duyurdu. 
Seferihisar Belediyesi hizmet vermeye başlayan aşevinde, her akşam bin kişilik yemek dağıtıyor

Pandemi süreci boyunca ihtiyaç sahiplerine ve covid-19 dolayısıyla izolasyon sürecinde olan vatandaşlara sıcak yemek dağıtımı yapan Seferihisar Belediyesi, Ramazan’da da dayanışmayı sürdürüyor. 
 
1000 aileye düzenli yardımda bulunan Seferihisar Belediyesi, Ramazan ayının ilk gününden itibaren Seferihisar Belediyesi Düğün Salonu’nda hizmet vermeye başlayan aşevinde, her akşam bin kişilik yemek dağıtıyor. Belediye buna ek olarak ilçede tespit edilen 250 hasta ve yaşlının da evlerine sıcak yemek götürüyor. 
 
Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “ Ramazan ayı dayanışmanın, ekmeği bölüşmenin ayı. Belediye Düğün Salonu’nda hizmet veren Aşevi’nde binlerce insanımızla Ramazan sofralarımızı paylaşıyor, iftar bereketini büyütüyoruz. İhtiyaç sahibi 250 ailemize de sıcak yemek dağıtımımız devam ediyor. Hepimizin Ramazan ayı mübarek olsun” dedi. 

Seferihisar Belediyesi, sosyal medya hesaplarından 1 Mayıs Pazar gününe kadar aşevinde devam edecek iftar ve yemek dağıtımı için hayırsever vatandaşların desteğini beklediğini duyurdu. 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.