,, ,

Seçim Öncesi Kirli Siyaset Oyunlarına Volkan Memduh Gültekin’den Tepki

Siyaset 30.03.2024 - 15:07, Güncelleme: 30.03.2024 - 15:07 7284+ kez okundu.
 

Seçim Öncesi Kirli Siyaset Oyunlarına Volkan Memduh Gültekin’den Tepki

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, seçimlerin yaklaşmasıyla kirli siyaset oyunlarının başladığını ve bu durumu kınadığını belirtti
Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin , seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte kirli siyaset oyunlarının yeniden başladığını belirtti. Gültekin, Ankara ’nın çeşitli yerlerinde kendilerini terör örgütü ile yan yana göstermeye çalışan yüzlerce pankartın asıldığını ifade etti. Gültekin, bu tür gayriahlaki ve ucuz oyunlarla oy kazanmayı düşünenlere Ankara seçmeninin en büyük cevabı vereceğini vurguladı. Pankartları bastıranlar ve asanlar hakkında derhal savcılığa suç duyurusunda bulunulacağını belirtti. Gültekin, kirli siyasetten medet umanlara seslenerek, seçime bir gün kala Abdullah Öcalan’ın kardeşini destek için TRT’ye çıkarmalarını ve mesajını mitinglerinde okutmalarını beklediklerini ifade etti. Son olarak Gültekin, Mansur Yavaş yönetimindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, şeffaf, adil ve insan odaklı belediyecilik anlayışıyla Ankaralılara hizmet etmeye devam edeceğini belirtti.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, seçimlerin yaklaşmasıyla kirli siyaset oyunlarının başladığını ve bu durumu kınadığını belirtti

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin , seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte kirli siyaset oyunlarının yeniden başladığını belirtti. Gültekin, Ankara ’nın çeşitli yerlerinde kendilerini terör örgütü ile yan yana göstermeye çalışan yüzlerce pankartın asıldığını ifade etti.

Gültekin, bu tür gayriahlaki ve ucuz oyunlarla oy kazanmayı düşünenlere Ankara seçmeninin en büyük cevabı vereceğini vurguladı. Pankartları bastıranlar ve asanlar hakkında derhal savcılığa suç duyurusunda bulunulacağını belirtti.

Gültekin, kirli siyasetten medet umanlara seslenerek, seçime bir gün kala Abdullah Öcalan’ın kardeşini destek için TRT’ye çıkarmalarını ve mesajını mitinglerinde okutmalarını beklediklerini ifade etti.

Son olarak Gültekin, Mansur Yavaş yönetimindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, şeffaf, adil ve insan odaklı belediyecilik anlayışıyla Ankaralılara hizmet etmeye devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.