,, ,

Savunma ve Havacılıkta 2023 Yılı İhracat Şampiyonları Ödül Töreni Gerçekleşti

Gündem 17.02.2024 - 18:15, Güncelleme: 17.02.2024 - 18:15 4848+ kez okundu.
 

Savunma ve Havacılıkta 2023 Yılı İhracat Şampiyonları Ödül Töreni Gerçekleşti

SAHA tarafından düzenlenen 2023 İhracat Şampiyonları Ödül Töreni’nde, savunma ve havacılık sektörünün en başarılı firmaları ödüllendirildi
Savunma ve Havacılık Sanayii İmalatçıları Derneği ( SAHA ) tarafından düzenlenen 2023 Yılı Savunma ve Havacılıkta İhracat Şampiyonları Ödül Töreni gerçekleşti. Törene, SAHA Başkanı Haluk Görgün , sektör temsilcileri ve davetliler katıldı. Törende, 2023 yılında en fazla ihracat yapan savunma ve havacılık firmaları ödüllendirildi. İhracat şampiyonu Baykar'ın ödülünü Selçuk Bayraktar , ikincilik ödülünü TUSAŞ adına Prof. Dr. Temel Kotil , üçüncülük ödülünü MKE adına İlhami Keleş , dördüncülük ödülünü TEİ adına Prof. Dr. Mahmut Akşit ve beşincilik ödülünü BMC adına Mehmet Karaaslan aldı. SAHA Başkanı Haluk Görgün, törende yaptığı konuşmada, savunma ve havacılık sanayisinin Türkiye'nin en stratejik sektörlerinden biri olduğunu söyledi. Görgün, "Sektörümüz, son yıllarda yaptığı atılımlarla ihracatta önemli başarılara imza atıyor. 2023 yılında sektörümüzün ihracatı 4 milyar doları aşarak tarihi bir rekora imza attı. Bu başarının arkasında emeği geçen tüm firmalarımızı ve çalışanlarımızı tebrik ediyorum" dedi. Törende, ödül alan firmalara plaketleri ve belgeleri takdim edildi.
SAHA tarafından düzenlenen 2023 İhracat Şampiyonları Ödül Töreni’nde, savunma ve havacılık sektörünün en başarılı firmaları ödüllendirildi

Savunma ve Havacılık Sanayii İmalatçıları Derneği ( SAHA ) tarafından düzenlenen 2023 Yılı Savunma ve Havacılıkta İhracat Şampiyonları Ödül Töreni gerçekleşti. Törene, SAHA Başkanı Haluk Görgün , sektör temsilcileri ve davetliler katıldı.

Törende, 2023 yılında en fazla ihracat yapan savunma ve havacılık firmaları ödüllendirildi. İhracat şampiyonu Baykar'ın ödülünü Selçuk Bayraktar , ikincilik ödülünü TUSAŞ adına Prof. Dr. Temel Kotil , üçüncülük ödülünü MKE adına İlhami Keleş , dördüncülük ödülünü TEİ adına Prof. Dr. Mahmut Akşit ve beşincilik ödülünü BMC adına Mehmet Karaaslan aldı.

SAHA Başkanı Haluk Görgün, törende yaptığı konuşmada, savunma ve havacılık sanayisinin Türkiye'nin en stratejik sektörlerinden biri olduğunu söyledi. Görgün, "Sektörümüz, son yıllarda yaptığı atılımlarla ihracatta önemli başarılara imza atıyor. 2023 yılında sektörümüzün ihracatı 4 milyar doları aşarak tarihi bir rekora imza attı. Bu başarının arkasında emeği geçen tüm firmalarımızı ve çalışanlarımızı tebrik ediyorum" dedi.

Törende, ödül alan firmalara plaketleri ve belgeleri takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.