,, ,

Savaş Kerimoğlu Kimdir, Nerelidir? Savaş Kerimoğlu Hayatı ve Biyografisi

Kimdir 09.01.2024 - 15:11, Güncelleme: 09.01.2024 - 15:11 10079+ kez okundu.
 

Savaş Kerimoğlu Kimdir, Nerelidir? Savaş Kerimoğlu Hayatı ve Biyografisi

Savaş Kerimoğlu Kimdir, Nerelidir? Savaş Kerimoğlu Hayatı ve Biyografisi
Savaş Kerimoğlu 1982 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2005 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. Mezuniyetinin ardından 2005 yılında ATV'de muhabir olarak çalışmaya başladı. ATV 'de 5 yıl muhabir olarak çalıştıktan sonra 2010 yılında Show TV'ye transfer oldu. Show TV'de 12 yıl muhabir olarak çalıştıktan sonra 2022 yılında Haber Global'e transfer oldu. Savaş Kerimoğlu muhabirlik kariyerinde pek çok önemli habere imza attı. 2006 yılında İstanbul'da meydana gelen Beyoğlu patlamasının ardından patlama yerindeki ilk görüntüler Savaş Kerimoğlu tarafından çekildi. 2011 yılında Van depreminin ardından deprem bölgesindeki ilk görüntüler Savaş Kerimoğlu tarafından çekildi. 2015 yılında Türkiye'de meydana gelen terör saldırılarının ardından saldırı yerlerinde ilk görüntüler Savaş Kerimoğlu tarafından çekildi. Savaş Kerimoğlu muhabirlikteki başarısının yanı sıra sunuculuk konusunda da başarılıdır. 2013 yılında Show TV'de yayınlanan "Haber Hattı" programını sundu. 2016 yılında Show TV'de yayınlanan "Show Ana Haber" programını sundu. Savaş Kerimoğlu evli ve bir çocuk babasıdır. Savaş Kerimoğlu 'nun Aldığı Ödüller 2006 - Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yılın Televizyon Muhabiri Ödülü 2011 - İstanbul Gazeteciler Derneği Yılın Televizyon Muhabiri Ödülü 2015 - Çağdaş Gazeteciler Derneği Yılın Televizyon Muhabiri Ödülü Savaş Kerimoğlu 'nun Yayınladığı Kitapları 2017 - "Savaşın Gölgesinde" (Anı) 2022 - "Terörün Gölgesinde" (Anı)
Savaş Kerimoğlu Kimdir, Nerelidir? Savaş Kerimoğlu Hayatı ve Biyografisi

Savaş Kerimoğlu 1982 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2005 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu.

Mezuniyetinin ardından 2005 yılında ATV'de muhabir olarak çalışmaya başladı. ATV 'de 5 yıl muhabir olarak çalıştıktan sonra 2010 yılında Show TV'ye transfer oldu. Show TV'de 12 yıl muhabir olarak çalıştıktan sonra 2022 yılında Haber Global'e transfer oldu.

Savaş Kerimoğlu muhabirlik kariyerinde pek çok önemli habere imza attı. 2006 yılında İstanbul'da meydana gelen Beyoğlu patlamasının ardından patlama yerindeki ilk görüntüler Savaş Kerimoğlu tarafından çekildi. 2011 yılında Van depreminin ardından deprem bölgesindeki ilk görüntüler Savaş Kerimoğlu tarafından çekildi. 2015 yılında Türkiye'de meydana gelen terör saldırılarının ardından saldırı yerlerinde ilk görüntüler Savaş Kerimoğlu tarafından çekildi.

Savaş Kerimoğlu muhabirlikteki başarısının yanı sıra sunuculuk konusunda da başarılıdır. 2013 yılında Show TV'de yayınlanan "Haber Hattı" programını sundu. 2016 yılında Show TV'de yayınlanan "Show Ana Haber" programını sundu.

Savaş Kerimoğlu evli ve bir çocuk babasıdır.

Savaş Kerimoğlu 'nun Aldığı Ödüller

  • 2006 - Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yılın Televizyon Muhabiri Ödülü
  • 2011 - İstanbul Gazeteciler Derneği Yılın Televizyon Muhabiri Ödülü
  • 2015 - Çağdaş Gazeteciler Derneği Yılın Televizyon Muhabiri Ödülü

Savaş Kerimoğlu 'nun Yayınladığı Kitapları

  • 2017 - "Savaşın Gölgesinde" (Anı)
  • 2022 - "Terörün Gölgesinde" (Anı)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.