,, ,

Sarıyer’deki Kilise Saldırısının Ardından 34 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Gündem 01.02.2024 - 11:34, Güncelleme: 01.02.2024 - 11:34 3179+ kez okundu.
 

Sarıyer’deki Kilise Saldırısının Ardından 34 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

İstanbul’da kilise saldırısına ilişkin 60 kişi gözaltına alındı; 26’sı geri gönderme merkezine, 34’ü adliyeye sevk edildi.
İstanbul ’da Santa Maria Kilisesi 'ndeki silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan 60 kişiden 26’sı geri gönderme merkezine aktarılırken, 34 kişi ise savcılık işlemleri için adliyeye sevk edildi. Sarıyer'de 28 Ocak’ta Santa Maria Kilisesi'nde Tuncer Cihan’ın ölümüne yol açan silahlı saldırının ardından aynı gün gözaltına alınan 34 şüpheli bu sabah adliyeye sevk edildi. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) ve İstihbarat şubelerine bağlı ekiplerin, kilisedeki saldırının ardından başlatılan çalışmalar kapsamında düzenlenen operasyonlarla gözaltına alınan şüphelilerinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Yerleşkesindeki 60 şüpheliden 26’sı geri gönderme merkezine aktarılırken 34’ü ise sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.
İstanbul’da kilise saldırısına ilişkin 60 kişi gözaltına alındı; 26’sı geri gönderme merkezine, 34’ü adliyeye sevk edildi.

İstanbul ’da Santa Maria Kilisesi 'ndeki silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan 60 kişiden 26’sı geri gönderme merkezine aktarılırken, 34 kişi ise savcılık işlemleri için adliyeye sevk edildi.

Sarıyer'de 28 Ocak’ta Santa Maria Kilisesi'nde Tuncer Cihan’ın ölümüne yol açan silahlı saldırının ardından aynı gün gözaltına alınan 34 şüpheli bu sabah adliyeye sevk edildi.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) ve İstihbarat şubelerine bağlı ekiplerin, kilisedeki saldırının ardından başlatılan çalışmalar kapsamında düzenlenen operasyonlarla gözaltına alınan şüphelilerinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Yerleşkesindeki 60 şüpheliden 26’sı geri gönderme merkezine aktarılırken 34’ü ise sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.