,, ,

Sarı Çizgim Görme Engellilere Umut Oluyor

Gündem 12.02.2024 - 09:21, Güncelleme: 12.02.2024 - 09:23 2762+ kez okundu.
 

Sarı Çizgim Görme Engellilere Umut Oluyor

Sarı Çizgim Görme Engelliler Derneği, görme engellilere umut oluyor. Dernek, engellilerin güvenli ve bağımsız bir yaşam sürdürmeleri için projeler geliştiriyor
Sarı Çizgim Görme Engelliler Derneği , görme engelli bireylere umut olmak ve topluma katkıda bulunmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yardımlaşma ve dayanışmayı temel alan dernek, engellilerin güvenli ve bağımsız bir şekilde hayatlarını sürdürebilmeleri için projeler geliştiriyor. Dernek Başkanı Gülay Demirboğa , "Görme engelliler için yardımlaşma ve dayanışma toplumumuzun en değerli insancıl değerlerinden biridir." dedi. Derneğin engelli bireylerin ihtiyaçlarına odaklandığını ve onların bağımsızlığını desteklemek için projeler yürüttüğünü belirten Demirboğa, "Yerel toplulukların bilinçlenmesini sağlamak ve toplumumuzu daha kapsayıcı bir hale getirmek için çalışıyoruz." dedi. Bir Umut da Sen Ol! Sarı Çizgim Görme Engelliler Derneği , çalışmalarını sürdürmek için desteğe ihtiyaç duyuyor. Başkan Demirboğa, "Yanımızda olup bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bir umut da sen ol, Sarı Çizgim'e destek ver!" dedi. Derneğin Faaliyetleri: Görme engellilere yönelik eğitim ve beceri geliştirme kursları Beyaz baston ve diğer yardımcı cihaz temini Erişilebilir teknolojiler ve Braille alfabesi eğitimi Psikolojik ve sosyal destek hizmetleri İş bulma ve işyeri adaptasyonu Farkındalık ve savunuculuk çalışmaları
Sarı Çizgim Görme Engelliler Derneği, görme engellilere umut oluyor. Dernek, engellilerin güvenli ve bağımsız bir yaşam sürdürmeleri için projeler geliştiriyor

Sarı Çizgim Görme Engelliler Derneği , görme engelli bireylere umut olmak ve topluma katkıda bulunmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yardımlaşma ve dayanışmayı temel alan dernek, engellilerin güvenli ve bağımsız bir şekilde hayatlarını sürdürebilmeleri için projeler geliştiriyor.

Dernek Başkanı Gülay Demirboğa , "Görme engelliler için yardımlaşma ve dayanışma toplumumuzun en değerli insancıl değerlerinden biridir." dedi. Derneğin engelli bireylerin ihtiyaçlarına odaklandığını ve onların bağımsızlığını desteklemek için projeler yürüttüğünü belirten Demirboğa, "Yerel toplulukların bilinçlenmesini sağlamak ve toplumumuzu daha kapsayıcı bir hale getirmek için çalışıyoruz." dedi.

Bir Umut da Sen Ol!

Sarı Çizgim Görme Engelliler Derneği , çalışmalarını sürdürmek için desteğe ihtiyaç duyuyor. Başkan Demirboğa, "Yanımızda olup bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bir umut da sen ol, Sarı Çizgim'e destek ver!" dedi.

Derneğin Faaliyetleri:

  • Görme engellilere yönelik eğitim ve beceri geliştirme kursları
  • Beyaz baston ve diğer yardımcı cihaz temini
  • Erişilebilir teknolojiler ve Braille alfabesi eğitimi
  • Psikolojik ve sosyal destek hizmetleri
  • İş bulma ve işyeri adaptasyonu
  • Farkındalık ve savunuculuk çalışmaları
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.