,, ,

şantaj dizi oyuncuları

Tv-Dünyası 08.07.2023 - 17:08, Güncelleme: 08.07.2023 - 17:08 4035+ kez okundu.
 

şantaj dizi oyuncuları

şantaj dizi oyuncuları
Şantaj , Harlan Coben ’in The Innocent adlı romanından uyarlanan bir Netflix mini dizisidir. Dizinin konusu, kasten işlemediği bir cinayet yüzünden hapse giren ve özgürlüğüne kavuştuğunda gelen bir telefonla tekrar aynı karanlığa sürüklenen bir adamın hikayesidir. Dizinin yönetmeni Oriol Paulo ’dur. Şantaj dizisinin oyuncu kadrosu ve canlandırdıkları karakterler şöyledir Mario Casas - Mateo Vidal Alexandra Jiménez - Lorena Ortiz Aura Garrido - Olivia Costa José Coronado - Teo Aguilar Juana Acosta - Kimmy Dale Santi Pons - Gallardo Miki Esparbé - Aníbal Xavi Sáez - Sáez Martina Gusmán - Emma
şantaj dizi oyuncuları

Şantaj , Harlan Coben ’in The Innocent adlı romanından uyarlanan bir Netflix mini dizisidir. Dizinin konusu, kasten işlemediği bir cinayet yüzünden hapse giren ve özgürlüğüne kavuştuğunda gelen bir telefonla tekrar aynı karanlığa sürüklenen bir adamın hikayesidir. Dizinin yönetmeni Oriol Paulo ’dur.

Şantaj dizisinin oyuncu kadrosu ve canlandırdıkları karakterler şöyledir

Mario Casas - Mateo Vidal
Alexandra Jiménez - Lorena Ortiz
Aura Garrido - Olivia Costa
José Coronado - Teo Aguilar
Juana Acosta - Kimmy Dale
Santi Pons - Gallardo
Miki Esparbé - Aníbal
Xavi Sáez - Sáez
Martina Gusmán - Emma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.