,, ,

Şanlıurfa'da tefecilik operasyonunda 3 zanlı tutuklandı

Gündem 18.04.2022 - 16:17, Güncelleme: 18.04.2022 - 16:17 4762+ kez okundu.
 

Şanlıurfa'da tefecilik operasyonunda 3 zanlı tutuklandı

Şanlıurfa'da tefecilik operasyonunda 3 zanlı tutuklandı
 Şanlıurfa'da tefecilik operasyonunda gözaltına alınan 9 şüpheliden 3'ü tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde tefecilik suçlarıyla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Kent genelinde 12 adrese operasyon düzenleyen ekipler, 9 şüpheliyi gözaltına aldı. Aramalarda çok sayıda POS cihazı, kredi kartı, senet, alacak verecek defteri ile sahte olduğu değerlendirilen pasaport, 2 hassas terazi, 150 gram esrar, tabanca, 2 şarjör, 16 mermi ve 11 gümrük kaçağı telefon ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 3'ü tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Şanlıurfa'da tefecilik operasyonunda 3 zanlı tutuklandı

 Şanlıurfa'da tefecilik operasyonunda gözaltına alınan 9 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde tefecilik suçlarıyla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Kent genelinde 12 adrese operasyon düzenleyen ekipler, 9 şüpheliyi gözaltına aldı.

Aramalarda çok sayıda POS cihazı, kredi kartı, senet, alacak verecek defteri ile sahte olduğu değerlendirilen pasaport, 2 hassas terazi, 150 gram esrar, tabanca, 2 şarjör, 16 mermi ve 11 gümrük kaçağı telefon ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 3'ü tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.