,, ,

Sanatta Engel Yok Vakfı, Bursa’da Anlamlı Bir Sergi Düzenliyor

Kültür-Sanat 14.02.2024 - 09:13, Güncelleme: 14.02.2024 - 09:14 15121+ kez okundu.
 

Sanatta Engel Yok Vakfı, Bursa’da Anlamlı Bir Sergi Düzenliyor

Sanatta Engel Yok Vakfı, Bursa’da engelli sanatçıların eserlerini sergiliyor. 14 Şubat’ta başlayacak sergi, sanatın engelleri aşmasını simgeliyor.
Sanatta Engel Yok Vakfı , engelli bireylerin sanata ulaşmasını sağlamak amacıyla Bursa’da bir sergi düzenliyor. Türkiye’nin seçkin 40 sanatçısının eserlerinin sergileneceği bu özel etkinlik, 14 Şubat’ta Osmangazi Mengerler showroomda başlayacak ve üç gün sürecek. Vakfın Başkanı Ressam Yasemin Gülderen Zanbak , vakfın faaliyetleri sayesinde bugüne kadar çok sayıda engelli sanatçının eserlerini geniş kitlelerle buluşturma imkanı sunduklarını belirtti. Başkan Yardımcısı Sevgi Ataman da, özel gereksinimli bireylerin sanatla olan bağlarını koparmamaları adına vakfın çalışmalarını sürdüreceğini vurguladı. Sergiye katılan sanatçılar, vakfın sosyal projelerine katkıda bulunmaktan ve projelerinde yer almaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Sergiyi gezecek sanatseverler, musiki sanatçısı Nihal Arda’nın müzik dinletisini dinleyebilecekler. Bu özel sergi, sanatın ve sanatçının engelleri aşmasını simgeliyor.
Sanatta Engel Yok Vakfı, Bursa’da engelli sanatçıların eserlerini sergiliyor. 14 Şubat’ta başlayacak sergi, sanatın engelleri aşmasını simgeliyor.

Sanatta Engel Yok Vakfı , engelli bireylerin sanata ulaşmasını sağlamak amacıyla Bursa’da bir sergi düzenliyor. Türkiye’nin seçkin 40 sanatçısının eserlerinin sergileneceği bu özel etkinlik, 14 Şubat’ta Osmangazi Mengerler showroomda başlayacak ve üç gün sürecek.

Vakfın Başkanı Ressam Yasemin Gülderen Zanbak , vakfın faaliyetleri sayesinde bugüne kadar çok sayıda engelli sanatçının eserlerini geniş kitlelerle buluşturma imkanı sunduklarını belirtti. Başkan Yardımcısı Sevgi Ataman da, özel gereksinimli bireylerin sanatla olan bağlarını koparmamaları adına vakfın çalışmalarını sürdüreceğini vurguladı.

Sergiye katılan sanatçılar, vakfın sosyal projelerine katkıda bulunmaktan ve projelerinde yer almaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Sergiyi gezecek sanatseverler, musiki sanatçısı Nihal Arda’nın müzik dinletisini dinleyebilecekler. Bu özel sergi, sanatın ve sanatçının engelleri aşmasını simgeliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.