,, ,

Sanatçı Vedud Müezzin Eserleriyle Geçmişin İzinde Deniz Müzesi’nde İstanbul Nostaljisi Yaşanacak.

Kültür-Sanat 12.04.2022 - 09:14, Güncelleme: 12.04.2022 - 09:14 21684+ kez okundu.
 

Sanatçı Vedud Müezzin Eserleriyle Geçmişin İzinde Deniz Müzesi’nde İstanbul Nostaljisi Yaşanacak.

Sanatçı Vedud Müezzin’in “GEÇMİŞİN İZİNDE” Solo Resim Sergisi, 17-30 Nisan 2022 tarihleri arasında Deniz Müzesi’nde sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. 17 Nisan 2022 Pazar günü saat: 15:00’te açılışı gerçekleştirilecek serginin küratörlüğü Seyed Davoud tarafından yürütülmektedir.
Küratör Seyed Davoud sanatçı ve eserleri ile ilgili görüşlerini şu sözleriyle aktardı: “ Uluslararası sanat platformunda eserleriyle büyük beğeni toplayan Sanatçı Vedud Müezzin ’i Deniz Müzesi’nde ağırlamak ve bu sergisinin küratörlüğünü yapmaktan onur duyuyorum. Sanatçı Vedud Müezzin; İran, Türkiye, Azerbeycan ve Avrupa’nın birçok ülkesinde eğitim almış bir heykeltıraş, ressam aynı zamanda kıymetli bir müzisyendir. Birkaç yıldır Azerbeycan/Bakü’de yaşayan Müezzin’in eserleri, birçok ülkede solo ve karma sergilerde yer almıştır. Hollanda, Amerika, Almanya, Kanada, İran, Fransa’da karma sergilerde eserleri yer alan sanatçının 17 solo sergisi bulunmaktadır. Sanatçının “Geçmişin İzinde” sergisindeki eserleri; İstanbul’un yarım yüzyıl evvelki görsellerinden oluşan tuval üzerine yağlıboya yaklaşık 40 çalışmasından oluşuyor. Eski İstanbul’un yansımalarının yanı sıra Atatürk çalışmaları da izleyicinin beğenisine sunulacak. Sanat izleyicileri, bu sergiyle İstanbul’un geçmişine nostaljik ve büyülü bir yolculuğa çıkacaklar. Tüm sanatseverleri 17-30 Nisan 2022 tarihleri arasında Deniz Müzesi’ne davet ediyoruz.” 30 Nisan 2022 tarihine kadar sürecek sergi Beşiktaş Deniz Müzesi’nde ziyaret edilebilir.   Adres: Deniz Müzesi Sinanpaşa, Beşiktaş Caddesi No: 6 Beşiktaş/İstanbul
Sanatçı Vedud Müezzin’in “GEÇMİŞİN İZİNDE” Solo Resim Sergisi, 17-30 Nisan 2022 tarihleri arasında Deniz Müzesi’nde sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. 17 Nisan 2022 Pazar günü saat: 15:00’te açılışı gerçekleştirilecek serginin küratörlüğü Seyed Davoud tarafından yürütülmektedir.

Küratör Seyed Davoud sanatçı ve eserleri ile ilgili görüşlerini şu sözleriyle aktardı:

“ Uluslararası sanat platformunda eserleriyle büyük beğeni toplayan Sanatçı Vedud Müezzin ’i Deniz Müzesi’nde ağırlamak ve bu sergisinin küratörlüğünü yapmaktan onur duyuyorum. Sanatçı Vedud Müezzin; İran, Türkiye, Azerbeycan ve Avrupa’nın birçok ülkesinde eğitim almış bir heykeltıraş, ressam aynı zamanda kıymetli bir müzisyendir. Birkaç yıldır Azerbeycan/Bakü’de yaşayan Müezzin’in eserleri, birçok ülkede solo ve karma sergilerde yer almıştır. Hollanda, Amerika, Almanya, Kanada, İran, Fransa’da karma sergilerde eserleri yer alan sanatçının 17 solo sergisi bulunmaktadır.

Sanatçının “Geçmişin İzinde” sergisindeki eserleri; İstanbul’un yarım yüzyıl evvelki görsellerinden oluşan tuval üzerine yağlıboya yaklaşık 40 çalışmasından oluşuyor. Eski İstanbul’un yansımalarının yanı sıra Atatürk çalışmaları da izleyicinin beğenisine sunulacak. Sanat izleyicileri, bu sergiyle İstanbul’un geçmişine nostaljik ve büyülü bir yolculuğa çıkacaklar. Tüm sanatseverleri 17-30 Nisan 2022 tarihleri arasında Deniz Müzesi’ne davet ediyoruz.”

30 Nisan 2022 tarihine kadar sürecek sergi Beşiktaş Deniz Müzesi’nde ziyaret edilebilir.

 

Adres: Deniz Müzesi Sinanpaşa, Beşiktaş Caddesi No: 6 Beşiktaş/İstanbul

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.