,, ,

Sanatçı Nevzat Taşkıran'dan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

Gündem 09.11.2023 - 12:21, Güncelleme: 09.11.2023 - 12:21 2931+ kez okundu.
 

Sanatçı Nevzat Taşkıran'dan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

Sanatçı Nevzat Taşkıran, Atatürk’ü anma gününde duygusal bir mesaj paylaştı. Atatürk’ün fikirlerini ve mirasını yaşatma konusunda kararlı
Ünlü sanatçı Nevzat Taşkıran , 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla duygusal bir mesaj paylaştı. Atatürk'ün ölüm yıl dönümünde Taşkıran, büyük önderi anmak ve fikirlerini yaşatmak için bir mesaj yayınladı. Taşkıran, mesajında şunları belirtti: "Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, eşsiz liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anıyoruz. Atatürk, sadece bir lider değil, aynı zamanda büyük bir vizyoner, devrimci ve ilham kaynağıdır." Atatürk'ün Türkiye'yi çağdaş uygarlık seviyesine yükseltme hedefi doğrultusunda gerçekleştirdiği reformlar ve yeniliklerin Türk milletine büyük bir miras olduğunu vurgulayan Taşkıran, "Atatürk'ün ilke ve inkılapları, Türk toplumunun gelişimi ve ilerlemesi için temel taşlarıdır. Onun fikirleri ve idealleri, bugün hala güncelliğini korumaktadır." dedi. Taşkıran, Atatürk'ün vefatının üzerinden geçen yıllara rağmen Türk milletinin kalbindeki yerinin daima özel olduğunu belirtti. "Atatürk'ün bize bıraktığı en büyük miras, bağımsızlık, demokrasi ve milli birlik duygusudur. Onun önderliğinde Türk milleti, büyük mücadeleler vererek bugünlere gelmiştir. Bu mücadele ruhunu her zaman yaşatacağız." şeklinde konuştu. Nevzat Taşkıran Atatürk'ü anma gününde onun fikirlerini ve mirasını yaşatma konusundaki kararlılığını vurgulayarak, "Atatürk'ün yolunda ilerleyerek, Türkiye'nin daha da güçlenmesi ve gelişmesi için çalışacağız. Onun vizyonunu ve ilkelerini her zaman ön planda tutarak, ülkemizi daha ileriye taşıyacağız." ifadelerini kullandı. Sanatçı Nevzat Taşkıran mesajını "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve onunla beraber mücadele eden tüm kahramanları saygı ve sevgiyle anıyoruz. Onların mirasını daima yaşatacağız ve Türk milleti olarak onların izinden gururla yürüyeceğiz." sözleriyle tamamladı.
Sanatçı Nevzat Taşkıran, Atatürk’ü anma gününde duygusal bir mesaj paylaştı. Atatürk’ün fikirlerini ve mirasını yaşatma konusunda kararlı

Ünlü sanatçı  Nevzat Taşkıran , 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla duygusal bir mesaj paylaştı. Atatürk'ün ölüm yıl dönümünde Taşkıran, büyük önderi anmak ve fikirlerini yaşatmak için bir mesaj yayınladı.

Taşkıran, mesajında şunları belirtti: "Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, eşsiz liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anıyoruz. Atatürk, sadece bir lider değil, aynı zamanda büyük bir vizyoner, devrimci ve ilham kaynağıdır."

Atatürk'ün Türkiye'yi çağdaş uygarlık seviyesine yükseltme hedefi doğrultusunda gerçekleştirdiği reformlar ve yeniliklerin Türk milletine büyük bir miras olduğunu vurgulayan Taşkıran, "Atatürk'ün ilke ve inkılapları, Türk toplumunun gelişimi ve ilerlemesi için temel taşlarıdır. Onun fikirleri ve idealleri, bugün hala güncelliğini korumaktadır." dedi.

Taşkıran, Atatürk'ün vefatının üzerinden geçen yıllara rağmen Türk milletinin kalbindeki yerinin daima özel olduğunu belirtti. "Atatürk'ün bize bıraktığı en büyük miras, bağımsızlık, demokrasi ve milli birlik duygusudur. Onun önderliğinde Türk milleti, büyük mücadeleler vererek bugünlere gelmiştir. Bu mücadele ruhunu her zaman yaşatacağız." şeklinde konuştu.

Nevzat Taşkıran Atatürk'ü anma gününde onun fikirlerini ve mirasını yaşatma konusundaki kararlılığını vurgulayarak, "Atatürk'ün yolunda ilerleyerek, Türkiye'nin daha da güçlenmesi ve gelişmesi için çalışacağız. Onun vizyonunu ve ilkelerini her zaman ön planda tutarak, ülkemizi daha ileriye taşıyacağız." ifadelerini kullandı.

Sanatçı  Nevzat Taşkıran mesajını "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve onunla beraber mücadele eden tüm kahramanları saygı ve sevgiyle anıyoruz. Onların mirasını daima yaşatacağız ve Türk milleti olarak onların izinden gururla yürüyeceğiz." sözleriyle tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Nevzat TAŞKIRAN
(09.11.2023 12:26 - #455)
Newsfindy ailesine yürek dolusu teşekkürlerimi sunuyorum. Saygılarımla
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.