,, ,

Samsunspor, play-off umudunu sürdürmek istiyor

Spor 09.04.2022 - 12:18, Güncelleme: 09.04.2022 - 12:18 5315+ kez okundu.
 

Samsunspor, play-off umudunu sürdürmek istiyor

Samsunspor, play-off umudunu sürdürmek istiyor
Spor Toto 1. Lig'in 31. haftasında yarın Manisa FK'ye konuk olacak Yılport Samsunspor, bu maçı kazanarak play-off umutlarını sürdürmeyi hedefliyor. Yılport Samsunspor, ligde son 4 haftada bir galibiyet ve 3 mağlubiyet alıp, hanesine sadece 3 puan yazdırabildi. Play-off etabına kalabilme hedefinde büyük darbe alan kırmızı-beyazlı ekip, yarın deplasmanda karşılaşacağı Manisa FK'yi mağlup ederek ilk 6 için umudunu sürdürmek istiyor. Samsun ekibinde Ali Kılıç, Recep Burak Yılmaz ve Melih Okutan, sakatlıkları nedeniyle Manisa FK maçı kadrosunda yer almıyor. Mümin Özkasap Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmada hakem Emre Kargın görev yapacak.
Samsunspor, play-off umudunu sürdürmek istiyor

Spor Toto " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Spor Toto 1. Lig'in 31. haftasında yarın Manisa FK'ye konuk olacak Yılport Samsunspor, bu maçı kazanarak play-off umutlarını sürdürmeyi hedefliyor.

Yılport Samsunspor, ligde son 4 haftada bir galibiyet ve 3 mağlubiyet alıp, hanesine sadece 3 puan yazdırabildi.

Play-off etabına kalabilme hedefinde büyük darbe alan kırmızı-beyazlı ekip, yarın deplasmanda karşılaşacağı Manisa FK'yi mağlup ederek ilk 6 için umudunu sürdürmek istiyor.

Samsun ekibinde Ali Kılıç, Recep Burak Yılmaz ve Melih Okutan, sakatlıkları nedeniyle Manisa FK maçı kadrosunda yer almıyor.

Mümin Özkasap Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmada hakem Emre Kargın görev yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.