,, ,

Samsun'da sahte parayla marketten alışveriş yapan 5 şüpheli yakalandı

Asayiş 28.12.2022 - 18:53, Güncelleme: 28.12.2022 - 18:53 4909+ kez okundu.
 

Samsun'da sahte parayla marketten alışveriş yapan 5 şüpheli yakalandı

Samsun'da sahte parayla marketten alışveriş yapan 5 şüpheli yakalandıA
Samsun 'da sahte parayla marketten alışveriş yapan 5 şüpheli gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Atakum ilçesi Esenevler Mahallesi 'ndeki bir markette sahte para yla alışveriş yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Ekipler, eşkallerini belirledikleri şüphelilerin bulunabilecekleri yerlere operasyon düzenledi. Operasyonda, O.T, J.M.S, N.T.S, M.M.S. ile M.R.H. gözaltına alındı. Adresler ile bir araçta yapılan aramada, 4 adet sahte 200 liralık banknot, 1,5 gram metamfetamin, uyuşturucu kullanma aparatı ile çalıntı motosiklet bulundu.  
Samsun'da sahte parayla marketten alışveriş yapan 5 şüpheli yakalandıA

Samsun 'da sahte parayla marketten alışveriş yapan 5 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Atakum ilçesi Esenevler Mahallesi 'ndeki bir markette sahte para yla alışveriş yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Ekipler, eşkallerini belirledikleri şüphelilerin bulunabilecekleri yerlere operasyon düzenledi.

Operasyonda, O.T, J.M.S, N.T.S, M.M.S. ile M.R.H. gözaltına alındı.

Adresler ile bir araçta yapılan aramada, 4 adet sahte 200 liralık banknot, 1,5 gram metamfetamin, uyuşturucu kullanma aparatı ile çalıntı motosiklet bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.