,, ,

Samsun'da Canik Belediyesi'nden okula başlayacak öğrencilere çanta ve kırtasiye desteği

Gündem 05.09.2023 - 13:47, Güncelleme: 05.09.2023 - 13:47 3316+ kez okundu.
 

Samsun'da Canik Belediyesi'nden okula başlayacak öğrencilere çanta ve kırtasiye desteği

Canik Belediyesi’nden ilkokul öğrencilerine kırtasiye desteği
Samsun 'un Canik ilçesinde, belediye tarafından ilkokula başlayacak 2 bin öğrenciye çanta ve kırtasiye desteğinde bulunuldu. Canik Belediyesi , bu yıl ilçede okula başlayacak çocuklara destek sağlama kararı aldı. Bu kapsamda uyum eğitimine başlanan 55 ilkokuldaki 2 bin öğrenciye çanta ve kırtasiye dağıtıldı. Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı , gazetecilere yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığının tüm Türkiye'de ücretsiz okul kitaplarını dağıttığını belirterek, belediye olarak da özellikle ilkokula başlayan çocuklara destek olmak istediklerini söyledi. Sandıkçı, çanta ve içerisinde defter, silgi, kalem, sulu boya ve resim defteri olmak üzere bir ilkokul çocuğunun ihtiyacı olan kırtasiye malzemelerini verdiklerini anlattı. Sandıkçı, hem aileleri hem de çocukları mutlu etmeyi amaçladıklarını dile getirdi. Kırtasiye desteği alan minik öğrenciler ise okula başladıkları için mutlu olduklarını ifade etti.
Canik Belediyesi’nden ilkokul öğrencilerine kırtasiye desteği

Samsun 'un Canik ilçesinde, belediye tarafından ilkokula başlayacak 2 bin öğrenciye çanta ve kırtasiye desteğinde bulunuldu.

Canik Belediyesi , bu yıl ilçede okula başlayacak çocuklara destek sağlama kararı aldı. Bu kapsamda uyum eğitimine başlanan 55 ilkokuldaki 2 bin öğrenciye çanta ve kırtasiye dağıtıldı.

Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı , gazetecilere yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığının tüm Türkiye'de ücretsiz okul kitaplarını dağıttığını belirterek, belediye olarak da özellikle ilkokula başlayan çocuklara destek olmak istediklerini söyledi.

Sandıkçı, çanta ve içerisinde defter, silgi, kalem, sulu boya ve resim defteri olmak üzere bir ilkokul çocuğunun ihtiyacı olan kırtasiye malzemelerini verdiklerini anlattı. Sandıkçı, hem aileleri hem de çocukları mutlu etmeyi amaçladıklarını dile getirdi.

Kırtasiye desteği alan minik öğrenciler ise okula başladıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.