,, ,

Samsun'da 5'inci kattan düşen kişi ağır yaralandı

Gündem 09.01.2024 - 12:18, Güncelleme: 09.01.2024 - 12:18 3692+ kez okundu.
 

Samsun'da 5'inci kattan düşen kişi ağır yaralandı

Samsun’un Bafra ilçesinde, 5 katlı binadan düşen kişi ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı
Samsun 'un Bafra ilçesinde bir binanın 5'inci katından düşen kişi ağır yaralandı. Hacınabi Mahallesi Bülbül Sokak 'ta 5 katlı binanın en üst katında ikamet eden E.A. (53), balkondan dengesini kaybederek binanın önünde bulunan hafif ticari aracın üstüne düştü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibince Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırılan E.A, buradaki müdahalenin ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne sevk edildi.
Samsun’un Bafra ilçesinde, 5 katlı binadan düşen kişi ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı

Samsun 'un Bafra ilçesinde bir binanın 5'inci katından düşen kişi ağır yaralandı.

Hacınabi Mahallesi Bülbül Sokak 'ta 5 katlı binanın en üst katında ikamet eden E.A. (53), balkondan dengesini kaybederek binanın önünde bulunan hafif ticari aracın üstüne düştü.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekibince Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırılan E.A, buradaki müdahalenin ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.