,, ,

Samsun'da 1 ton 56 litre etil alkol ele geçirildi

Gündem 22.01.2024 - 09:57, Güncelleme: 22.01.2024 - 09:57 2967+ kez okundu.
 

Samsun'da 1 ton 56 litre etil alkol ele geçirildi

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Samsun’da ‘ÇENGEL-6’ operasyonuyla 1 ton 56 litre kaçak etil alkol ele geçirildiğini duyurdu. Kaçakçılara göz açtırmayacaklarını belirtti
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , sosyal medya hesabından Samsun ’da düzenlenen “ÇENGEL-6” operasyonu hakkında bir duyuru yaptı. Bu operasyon, kaçak ve sahte alkol üretiminde kullanılan etil alkol ticaretini engellemeye yönelikti. Operasyonda, 1 ton 56 litre etil alkol ele geçirildi. Bakan Yerlikaya, vatandaşların can güvenliği ve sağlığı için alkol kaçakçılarına ve sahte alkol üreticilerine karşı operasyonların artarak devam edeceğini belirtti. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, Samsun Atakum’da bir tırdan başka bir araca etil alkol aktaran iki kişi suçüstü yakalandı. Operasyon sonucunda ele geçirilen 1 ton 56 litre etil alkol ile yaklaşık 4 tonluk kaçak/sahte alkol üretiminin önüne geçildi. Bakan Yerlikaya, operasyonu gerçekleştiren polisleri tebrik etti ve “Allah ayağınıza taş değdirmesin” dedi. Son olarak, Bakan Yerlikaya, kaçakçıların ve sahtecilikle uğraşanların peşinde olduklarını ve onlara göz açtırmayacaklarını belirtti.
İçişleri Bakanı Yerlikaya, Samsun’da ‘ÇENGEL-6’ operasyonuyla 1 ton 56 litre kaçak etil alkol ele geçirildiğini duyurdu. Kaçakçılara göz açtırmayacaklarını belirtti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , sosyal medya hesabından Samsun ’da düzenlenen “ÇENGEL-6” operasyonu hakkında bir duyuru yaptı. Bu operasyon, kaçak ve sahte alkol üretiminde kullanılan etil alkol ticaretini engellemeye yönelikti. Operasyonda, 1 ton 56 litre etil alkol ele geçirildi.

Bakan Yerlikaya, vatandaşların can güvenliği ve sağlığı için alkol kaçakçılarına ve sahte alkol üreticilerine karşı operasyonların artarak devam edeceğini belirtti.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, Samsun Atakum’da bir tırdan başka bir araca etil alkol aktaran iki kişi suçüstü yakalandı.

Operasyon sonucunda ele geçirilen 1 ton 56 litre etil alkol ile yaklaşık 4 tonluk kaçak/ sahte alkol üretiminin önüne geçildi.

Bakan Yerlikaya, operasyonu gerçekleştiren polisleri tebrik etti ve “Allah ayağınıza taş değdirmesin” dedi.

Son olarak, Bakan Yerlikaya, kaçakçıların ve sahtecilikle uğraşanların peşinde olduklarını ve onlara göz açtırmayacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.