,, ,

Samandağ Belediyesi, Tekstil Atıklarını Geri Dönüşüme Kazandırıyor

Gündem 17.03.2022 - 15:29, Güncelleme: 17.03.2022 - 15:29 4345+ kez okundu.
 

Samandağ Belediyesi, Tekstil Atıklarını Geri Dönüşüme Kazandırıyor

Samandağ Belediyesi, kullanılmayan eski tekstil ürünlerinin çevreye zarar vermeden geri dönüşüme kazandırılması amacıyla ilçede 78 ayrı noktaya Tekstil Atıkları Geri Dönüşüm Kumbaraları yerleştirdi.
  Samandağ Belediyesi, eski tekstil ürünlerini geri dönüşüme kazandırmak amacıyla ilçenin 78 ayrı noktasına Tekstil Atıkları Geri Dönüşüm Kumbaraları konumlandırdı. Samandağ Belediyesi ile AJ İnternational Group arasında geçen ay imzalanan protokol kapsamında Tekstil Atıkları Geri Dönüşüm Kumbaralarında toplanacak eski tekstil ürünleri (kullanılmış kıyafetler, ayakkabı, kemer, çanta vb. tekstil atıkları) çevreye zarar vermeyecek şekilde bertaraf edilerek ekonomiye kazandırılacak. Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Tahsin Demir, konuyla ilgili şu açıklmayı yaptı: “Geçtiğimiz ay geri dönüşüm firması ile bir protokol yapmıştık. Çok kısa bir sürede protokolün gereğini yerine getirdiler. Tekstil Atıkları Geri Dönüşüm Kumbaralarımızı Samandağımızın birçok bölgesine yerleştiriyoruz. İçerisine çöpe atılmaması gereken; giysi, eski ayakkabı, kemer, çanta vb. birçok tekstil ürününü atabileceğiz. Böylelikle hem bu ürünleri çöplerimizden arındırmış olacağız hem de geri dönüştürerek ekonomimize kazandıracağız. Daha temiz bir Samandağ yaratma gayemiz var ve bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda Çevre Koruma ve Kontrol Müdürümüz Suat Hanıma çabalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Çok kısa bir sürede çok hızlı bir çalışma yaparak bu çalışmanın hayata geçmesini sağladı. Halkımızın da duyarlılık göstererek tekstil ürünlerini çöp yerine Tekstil Kumbaralarımıza atmalarını umuyor, tüm Samandağımıza hayırlı olmasını diliyorum.” 
Samandağ Belediyesi, kullanılmayan eski tekstil ürünlerinin çevreye zarar vermeden geri dönüşüme kazandırılması amacıyla ilçede 78 ayrı noktaya Tekstil Atıkları Geri Dönüşüm Kumbaraları yerleştirdi.

 

Samandağ Belediyesi, eski tekstil ürünlerini geri dönüşüme kazandırmak amacıyla ilçenin 78 ayrı noktasına  Tekstil Atıkları Geri Dönüşüm Kumbaraları " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Tekstil Atıkları Geri Dönüşüm Kumbaraları konumlandırdı.

Samandağ Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Samandağ Belediyesi ile AJ İnternational Group arasında geçen ay imzalanan protokol kapsamında Tekstil Atıkları Geri Dönüşüm Kumbaralarında toplanacak eski tekstil ürünleri (kullanılmış kıyafetler, ayakkabı, kemer, çanta vb. tekstil atıkları) çevreye zarar vermeyecek şekilde bertaraf edilerek ekonomiye kazandırılacak.

Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Tahsin Demir, konuyla ilgili şu açıklmayı yaptı:

“Geçtiğimiz ay geri dönüşüm firması ile bir protokol yapmıştık. Çok kısa bir sürede protokolün gereğini yerine getirdiler. Tekstil Atıkları Geri Dönüşüm Kumbaralarımızı Samandağımızın birçok bölgesine yerleştiriyoruz. İçerisine çöpe atılmaması gereken; giysi, eski ayakkabı, kemer, çanta vb. birçok tekstil ürününü atabileceğiz. Böylelikle hem bu ürünleri çöplerimizden arındırmış olacağız hem de geri dönüştürerek ekonomimize kazandıracağız.

Daha temiz bir Samandağ yaratma gayemiz var ve bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda Çevre Koruma ve Kontrol Müdürümüz Suat Hanıma çabalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Çok kısa bir sürede çok hızlı bir çalışma yaparak bu çalışmanın hayata geçmesini sağladı. Halkımızın da duyarlılık göstererek tekstil ürünlerini çöp yerine Tekstil Kumbaralarımıza atmalarını umuyor, tüm Samandağımıza hayırlı olmasını diliyorum.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.