,, ,

Salih ustanın 23 Nisan sokağında çocuklar bayramlarını yaşadı

Gündem 23.04.2022 - 17:20, Güncelleme: 23.04.2022 - 17:20 5226+ kez okundu.
 

Salih ustanın 23 Nisan sokağında çocuklar bayramlarını yaşadı

Salih ustanın 23 Nisan sokağında çocuklar bayramlarını yaşadı
Marmaris'te terzi Salih Yazgan'ın girişimleriyle bayrak ve posterlerle süslenen 23 Nisan Sokak'ta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çocuklar sahnede aileleri de sokakta karşıladı. 68 yaşındaki Yazgan'ın girişimleriyle bu yıl 9'uncusu gerçekleştirilen kutlamalar, Türk bayrakları, kırmızı-beyaz posterler, kumaşlar ve balonlarla süslü sokakta gerçekleştirildi. Sokağın ortasına kurulan sahnede çocuklar müzik eşliğinde eğlendi, şarkılara marşlara eşlik etti. Aileler de çocuklarının coşkusuna katıldı. Çocuklara yüz boyaması, yiyecek ve içecek ikramı sokak sakinlerince yapıldı. Sokakta motosiklet derneği üyeleri gösteri geçişi yaptı. Yazgan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün bayramı doyasıya çocuklarla yaşandığını sokaklarının bütün Türkiye'de olmasını dilediğini kaydetti.    
Salih ustanın 23 Nisan sokağında çocuklar bayramlarını yaşadı

Marmaris'te terzi Salih Yazgan'ın girişimleriyle bayrak ve posterlerle süslenen 23 Nisan Sokak'ta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çocuklar sahnede aileleri de sokakta karşıladı.

68 yaşındaki Yazgan'ın girişimleriyle bu yıl 9'uncusu gerçekleştirilen kutlamalar, Türk bayrakları, kırmızı-beyaz posterler, kumaşlar ve balonlarla süslü sokakta gerçekleştirildi.

Sokağın ortasına kurulan sahnede çocuklar müzik eşliğinde eğlendi, şarkılara marşlara eşlik etti. Aileler de çocuklarının coşkusuna katıldı.

Çocuklara yüz boyaması, yiyecek ve içecek ikramı sokak sakinlerince yapıldı.

Sokakta motosiklet derneği üyeleri gösteri geçişi yaptı.

Yazgan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün bayramı doyasıya çocuklarla yaşandığını sokaklarının bütün Türkiye'de olmasını dilediğini kaydetti.

 
 

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.