,, ,

SAKIP SABANCI, ARAMIZDAN AYRILIŞININ 18. YILINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMA ÖDÜLLERİ İLE ANILIYOR

Yaşam 09.04.2022 - 11:39, Güncelleme: 09.04.2022 - 11:39 20912+ kez okundu.
 

SAKIP SABANCI, ARAMIZDAN AYRILIŞININ 18. YILINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMA ÖDÜLLERİ İLE ANILIYOR

SAKIP SABANCI, ARAMIZDAN AYRILIŞININ 18. YILINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMA ÖDÜLLERİ İLE ANILIYOR
10 Nisan 2004 yılında aramızdan ayrılan Sabancı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Onursal Başkanı Sakıp Sabancı, vasiyeti üzerine verilen Uluslararası Araştırma Ödülleri ile anılıyor.   Sosyal bilimler alanında Türkiye’deki ilk uluslararası ödül programı olan Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri’nde kazananlar, 11 Nisan 2022 Pazartesi günü gerçekleştirilecek çevrimiçi törende açıklanacak.   Hayırsever iş adamı kimliğiyle bilinen Sakıp Sabancı, aramızdan ayrılışının 18’inci yılında Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri ile anılıyor. Sakıp Sabancı’nın vasiyeti üzerine Sabancı Üniversitesi tarafından düzenlenen ödül programı her yıl sosyal bilimler alanında saygın araştırmaları teşvik etmeyi ve dünyada Türkiye hakkında entelektüel merak uyandıracak seçkin araştırma örneklerini ortaya çıkarmayı amaçlıyor.    Bu yıl 17’ncisi düzenlenecek Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri’nin 2022 yılı konusu “Küreselleşmenin Geleceği: Devlet Geri mi Dönüyor?” olarak belirlendi. 11 Nisan 2022, pazartesi günü gerçekleştirilecek törenin açılış konuşmasını Sabancı Üniversitesi Kurucu Mütevelli Heyeti Başkanı ve Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı yapacak.  
SAKIP SABANCI, ARAMIZDAN AYRILIŞININ 18. YILINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMA ÖDÜLLERİ İLE ANILIYOR

10 Nisan 2004 yılında aramızdan ayrılan Sabancı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Onursal Başkanı Sakıp Sabancı, vasiyeti üzerine verilen Uluslararası Araştırma Ödülleri ile anılıyor.

 

Sosyal bilimler alanında Türkiye’deki ilk uluslararası ödül programı olan Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri’nde kazananlar, 11 Nisan 2022 Pazartesi günü gerçekleştirilecek çevrimiçi törende açıklanacak.

 

Hayırsever iş adamı kimliğiyle bilinen Sakıp Sabancı, aramızdan ayrılışının 18’inci yılında Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri ile anılıyor. Sakıp Sabancı’nın vasiyeti üzerine Sabancı Üniversitesi tarafından düzenlenen ödül programı her yıl sosyal bilimler alanında saygın araştırmaları teşvik etmeyi ve dünyada Türkiye hakkında entelektüel merak uyandıracak seçkin araştırma örneklerini ortaya çıkarmayı amaçlıyor. 

 

Bu yıl 17’ncisi düzenlenecek Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri’nin 2022 yılı konusu “Küreselleşmenin Geleceği: Devlet Geri mi Dönüyor?” olarak belirlendi. 11 Nisan 2022, pazartesi günü gerçekleştirilecek törenin açılış konuşmasını  Sabancı Üniversitesi Kurucu Mütevelli Heyeti Başkanı ve Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı yapacak.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.