,, ,

Şahika Ercümen, Cumhuriyet'in 100. yılında rekor kırdı

Spor 17.10.2023 - 12:39, Güncelleme: 17.10.2023 - 12:39 14900+ kez okundu.
 

Şahika Ercümen, Cumhuriyet'in 100. yılında rekor kırdı

Milli sporcu Şahika Ercümen, Hatay’da düzenlenen denemede, paletsiz değişken ağırlık kategorisinde 106 metre ile dünya rekorunu kırdı
Milli sporcu Şahika Ercümen , Cumhuriyet'in 100. yılına ithafen Hatay 'da gerçekleştirdiği denemede, paletsiz değişken ağırlık kategorisinde 105 metre dünya rekorunu 106 metre ile kırdı. Şahika Ercümen, deprem bölgesinde farkındalık oluşturulması için "Hatay'a nefes ol" sloganıyla organize edilen rekor denemesi için zorlu antrenmanlarını tamamladı. Yayladağı ilçesi Karamağara Koyu açıklarında suya giren sporcu, paletsiz değişken ağırlık kategorisinde Sırp asıllı Lena Balta'nın elinde bulundurduğu 105 metre dünya rekorunu 106 metrelik performansıyla geliştirdi.
Milli sporcu Şahika Ercümen, Hatay’da düzenlenen denemede, paletsiz değişken ağırlık kategorisinde 106 metre ile dünya rekorunu kırdı

Milli sporcu Şahika Ercümen , Cumhuriyet'in 100. yılına ithafen Hatay 'da gerçekleştirdiği denemede, paletsiz değişken ağırlık kategorisinde 105 metre dünya rekorunu 106 metre ile kırdı.

Şahika Ercümen, deprem bölgesinde farkındalık oluşturulması için "Hatay'a nefes ol" sloganıyla organize edilen rekor denemesi için zorlu antrenmanlarını tamamladı.

Yayladağı ilçesi Karamağara Koyu açıklarında suya giren sporcu, paletsiz değişken ağırlık kategorisinde Sırp asıllı Lena Balta'nın elinde bulundurduğu 105 metre dünya rekorunu 106 metrelik performansıyla geliştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.