,, ,

Sağlık Bakanlığı'ndan 27 Bin Sözleşmeli Personel Alımı!

Gündem 21.02.2024 - 09:17, Güncelleme: 21.02.2024 - 09:21 2522+ kez okundu.
 

Sağlık Bakanlığı'ndan 27 Bin Sözleşmeli Personel Alımı!

Sağlık Bakanlığı, 27.000 sözleşmeli personel alımı için 21-28 Şubat’ta ÖSYM üzerinden tercih alacak. Detaylar ve başvuru şartları, KPSS-2024/5 Tercih Kılavuzu’nda bulunacak.
21 Şubat - 28 Şubat tarihleri arasında ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden tercihlerinizi yapabilirsiniz. Sağlık Bakanlığı , taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 27.000 sözleşmeli personel alımı planlıyor. Alımlar, KPSS (Kamu Personel Seçme Sınavı) sonuçlarına göre ve ÖSYM (Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi) tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile gerçekleştirilecek. Adaylar: Tercihlerini 21 Şubat 2024 - 28 Şubat 2024 tarihleri arasında ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden yapabilecekler. Ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeylerinde tercih yapılabilecek pozisyonlar ve başvuru şartları, KPSS-2024/5 Tercih Kılavuzu’nda belirtilecek. Posta yoluyla veya elden gönderilen tercih listeleri kabul edilmeyecek. Başvuru Detayları: KPSS-2024/5 Tercih Kılavuzu'nun ÖSYM'nin internet sitesinde yayınlanmasıyla birlikte başvuru süreci başlayacak. Adaylar, tercih kılavuzunda belirtilen şartları ve belgeleri eksiksiz bir şekilde hazırlayarak ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden başvuru yapabilecekler. Başvurularla ilgili detaylı bilgi ÖSYM'nin internet sitesinde ve resmi sosyal medya hesaplarında duyurulacak.
Sağlık Bakanlığı, 27.000 sözleşmeli personel alımı için 21-28 Şubat’ta ÖSYM üzerinden tercih alacak. Detaylar ve başvuru şartları, KPSS-2024/5 Tercih Kılavuzu’nda bulunacak.

21 Şubat - 28 Şubat tarihleri arasında ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden tercihlerinizi yapabilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı , taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 27.000 sözleşmeli personel alımı planlıyor. Alımlar, KPSS (Kamu Personel Seçme Sınavı) sonuçlarına göre ve ÖSYM (Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi) tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile gerçekleştirilecek.

Adaylar:

  • Tercihlerini 21 Şubat 2024 - 28 Şubat 2024 tarihleri arasında ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden yapabilecekler.
  • Ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeylerinde tercih yapılabilecek pozisyonlar ve başvuru şartları, KPSS-2024/5 Tercih Kılavuzu’nda belirtilecek.
  • Posta yoluyla veya elden gönderilen tercih listeleri kabul edilmeyecek.

Başvuru Detayları:

  • KPSS-2024/5 Tercih Kılavuzu'nun ÖSYM'nin internet sitesinde yayınlanmasıyla birlikte başvuru süreci başlayacak.
  • Adaylar, tercih kılavuzunda belirtilen şartları ve belgeleri eksiksiz bir şekilde hazırlayarak ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden başvuru yapabilecekler.
  • Başvurularla ilgili detaylı bilgi ÖSYM'nin internet sitesinde ve resmi sosyal medya hesaplarında duyurulacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.