,, ,

Safiye Doğanay, Yeni Teklisi ‘Sevmişim Be Canım’ ile Sevenleriyle Buluştu

Müzik 01.02.2024 - 10:16, Güncelleme: 01.02.2024 - 10:16 8500+ kez okundu.
 

Safiye Doğanay, Yeni Teklisi ‘Sevmişim Be Canım’ ile Sevenleriyle Buluştu

Safiye Doğanay, yeni teklisi ‘Sevmişim Be Canım’ ile sevenleriyle buluştu. Gerçek hikayelerden ilham alan şarkısıyla müzik dünyasında çıkış yaptı.
Müzik dünyasının ünlü yorumcusu ve söz yazarı bestecisi Safiye Doğanay , yeni teklisiyle sevenleriyle bir kez daha buluştu. Ardı sıra çıkardığı tekli şarkılarla gündemden düşmeyen fantezi sanat müziğinin sevilen sesi Safiye Doğanay , Şeker Müzik etiketiyle "SEVMİŞİM BE CANIM " isimli eserini, Kerem Özdemir aranjörlüğünde müzik dünyasına sundu. “SEVMİŞİM BE CANIM” isimli eserine başarılı yönetmen İbrahim Bülbül tarafından birde klip çalışması yaptı. Nostalji esintisinin yaşandığı klip çekimlerinde özlediğimiz duygular yanında görsel materyaller yer alırken Safiye Doğanay Performansı ile tamamlandı. Şarkılarının hepsinin gerçek hikayelerin notalara dökülmüş hali olduğunu ifade eden Safiye Doğanay “Bu şarkım büyük bir sevgi ve   aşkın gerçek yaşanmış hikayesidir. Benim şarkılarım gerçek duygular ve yakınlarımın yaşadıklarından alıntıdır. Sevmişim Be Canım benim yıllar önce yaşadığım gerçek duyguların şarkısıdır, benim için şarkı değil itiraftır” dedi. Yaşadıklarını notalara dökerek müzik yolculuğunda samimi duygularla önemli bir seven kitlesine sahip olan Safiye Doğanay, kulvarında önemli bir çıkış yakaladı.
Safiye Doğanay, yeni teklisi ‘Sevmişim Be Canım’ ile sevenleriyle buluştu. Gerçek hikayelerden ilham alan şarkısıyla müzik dünyasında çıkış yaptı.

Müzik dünyasının ünlü yorumcusu ve söz yazarı bestecisi Safiye Doğanay , yeni teklisiyle sevenleriyle bir kez daha buluştu. Ardı sıra çıkardığı tekli şarkılarla gündemden düşmeyen fantezi sanat müziğinin sevilen sesi Safiye Doğanay , Şeker Müzik etiketiyle "SEVMİŞİM BE CANIM " isimli eserini, Kerem Özdemir aranjörlüğünde müzik dünyasına sundu.

“SEVMİŞİM BE CANIM” isimli eserine başarılı yönetmen İbrahim Bülbül tarafından birde klip çalışması yaptı. Nostalji esintisinin yaşandığı klip çekimlerinde özlediğimiz duygular yanında görsel materyaller yer alırken Safiye Doğanay Performansı ile tamamlandı. Şarkılarının hepsinin gerçek hikayelerin notalara dökülmüş hali olduğunu ifade eden Safiye Doğanay “Bu şarkım büyük bir sevgi ve   aşkın gerçek yaşanmış hikayesidir. Benim şarkılarım gerçek duygular ve yakınlarımın yaşadıklarından alıntıdır. Sevmişim Be Canım benim yıllar önce yaşadığım gerçek duyguların şarkısıdır, benim için şarkı değil itiraftır” dedi. Yaşadıklarını notalara dökerek müzik yolculuğunda samimi duygularla önemli bir seven kitlesine sahip olan Safiye Doğanay, kulvarında önemli bir çıkış yakaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.