,, ,

Safiye Doğanay, Son Şarkısı “SEVMİŞİM BE CANIM” ile İlgi Görüyor

Müzik 13.02.2024 - 09:24, Güncelleme: 13.02.2024 - 09:25 7427+ kez okundu.
 

Safiye Doğanay, Son Şarkısı “SEVMİŞİM BE CANIM” ile İlgi Görüyor

Safiye Doğanay, son şarkısı ‘SEVMİŞİM BE CANIM’ ile büyük ilgi görüyor. Şarkı, yaşanmış bir aşka armağan ve sevgililer gününde sevenlere sunuldu
Usta yorumcu Safiye Doğanay , son şarkısı “SEVMİŞİM BE CANIM” ile büyük ilgi görüyor ve yükselen grafiğiyle müzik yolculuğuna devam ediyor. Doğanay, bu eseri bir dönem yaşadığı aşka yazdığını itiraf ederek tüm dikkatleri üzerine çekti. Yaşanmış bir aşkın notalarda hayat bulduğu “SEVMİŞİM BE CANIM” isimli eseri, sevgililer gününde tüm sevenlere armağan etti. Doğanay, “Şarkılar aşkı alevlendiren notalar bütünüdür, ruhunuza dokunan her aşk şarkısında bir yaşanmışlık mutlaka vardır” dedi. Şarkısının kısa sürede sevilip ilgi görmesini, “hiçbir gönülde sevgi bitmez, sevgiye sevgiyle yaptığınız yatırım her zaman kar getirir” vurgusuyla açıkladı. Safiye Doğanay, müzik yolculuğuna devam ederken, sevenlerine daha birçok eser sunmayı planlıyor.
Safiye Doğanay, son şarkısı ‘SEVMİŞİM BE CANIM’ ile büyük ilgi görüyor. Şarkı, yaşanmış bir aşka armağan ve sevgililer gününde sevenlere sunuldu

Usta yorumcu Safiye Doğanay , son şarkısı “SEVMİŞİM BE CANIM” ile büyük ilgi görüyor ve yükselen grafiğiyle müzik yolculuğuna devam ediyor. Doğanay, bu eseri bir dönem yaşadığı aşka yazdığını itiraf ederek tüm dikkatleri üzerine çekti.

Yaşanmış bir aşkın notalarda hayat bulduğu “SEVMİŞİM BE CANIM” isimli eseri, sevgililer gününde tüm sevenlere armağan etti. Doğanay, “Şarkılar aşkı alevlendiren notalar bütünüdür, ruhunuza dokunan her aşk şarkısında bir yaşanmışlık mutlaka vardır” dedi.

Şarkısının kısa sürede sevilip ilgi görmesini, “hiçbir gönülde sevgi bitmez, sevgiye sevgiyle yaptığınız yatırım her zaman kar getirir” vurgusuyla açıkladı. Safiye Doğanay, müzik yolculuğuna devam ederken, sevenlerine daha birçok eser sunmayı planlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.