,, ,

Safiye Doğanay, Kendi Besteleriyle Sahneye Çıkacak

Müzik 30.03.2024 - 15:26, Güncelleme: 30.03.2024 - 15:26 4663+ kez okundu.
 

Safiye Doğanay, Kendi Besteleriyle Sahneye Çıkacak

Safiye Doğanay, eski şarkılar için yüksek ücretler talep edildiğini belirtti ve kendi bestelerini kullanacağını duyurdu
Ünlü sanatçı Safiye Doğanay , pazar günü hayranlarına bir mesaj yayımladı. Doğanay, eski ünlü şarkılar için şarkı başına 50 bin ile 150 bin TL arasında bir ücret talep edildiğini, yeni beste yapanların ise 10 bin Dolar talep ettiğini belirtti. Ancak Doğanay, kendi bestelerinin bu değerlere eşit olduğunu ve bu nedenle eski şarkıları okumak için para ödemeyeceğini ifade etti. Safiye Doğanay , 2024 yılında okuyacağı üç yeni şarkısı olduğunu ve bu şarkılar üzerinde çalışmaya başlayacağını duyurdu. Sanatçı, “Yaptıklarım, yapacaklarımın aynasıdır ve yeni şarkılarım bence daha da güzel.” ifadelerini kullandı. Doğanay, mesajını “Allahıma şükürler olsun. Sevgi ve saygılarımla” sözleriyle tamamladı.
Safiye Doğanay, eski şarkılar için yüksek ücretler talep edildiğini belirtti ve kendi bestelerini kullanacağını duyurdu

Ünlü sanatçı Safiye Doğanay , pazar günü hayranlarına bir mesaj yayımladı. Doğanay, eski ünlü şarkılar için şarkı başına 50 bin ile 150 bin TL arasında bir ücret talep edildiğini, yeni beste yapanların ise 10 bin Dolar talep ettiğini belirtti. Ancak Doğanay, kendi bestelerinin bu değerlere eşit olduğunu ve bu nedenle eski şarkıları okumak için para ödemeyeceğini ifade etti.

Safiye Doğanay , 2024 yılında okuyacağı üç yeni şarkısı olduğunu ve bu şarkılar üzerinde çalışmaya başlayacağını duyurdu. Sanatçı, “Yaptıklarım, yapacaklarımın aynasıdır ve yeni şarkılarım bence daha da güzel.” ifadelerini kullandı. Doğanay, mesajını “Allahıma şükürler olsun. Sevgi ve saygılarımla” sözleriyle tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.