,, ,

Safir, Ömer ve Masterchef All Star, reytinglerde zirvede

Yayın Akışı 17.10.2023 - 11:38, Güncelleme: 17.10.2023 - 11:38 4612+ kez okundu.
 

Safir, Ömer ve Masterchef All Star, reytinglerde zirvede

Reyting sonuçlarına göre, en çok izlenen diziler Safir, Ömer ve Masterchef All Star oldu. Bambaşka Biri ise tüm kategorilerde onuncu sıradan aşağıda yer aldı.
Yayınlanan reyting sonuçlarına göre, TOTAL, AB ve ABC1 kategorilerinde en çok izlenen diziler sırasıyla Safir, Ömer ve Masterchef All Star oldu. TOTAL kategorisinde, Safir 5,31 reyting puanıyla birinci sırada yer aldı. Ömer 4,67, Masterchef All Star ise 4,18 reyting puanıyla üçüncü sırada yer aldı. Bambaşka Biri ise 2,79 reyting puanıyla on birinci sırada yer aldı. AB kategorisinde, Ömer 5,85 reyting puanıyla birinci sırada yer aldı. Masterchef All Star 4,69 reyting puanıyla ikinci sırada yer aldı. Safir ise 3,17 reyting puanıyla beşinci sırada yer aldı. Bambaşka Biri ise 2,07 reyting puanıyla on birinci sırada yer aldı. ABC1 kategorisinde, Ömer 5,45 reyting puanıyla birinci sırada yer aldı. Masterchef All Star 5,41 reyting puanıyla ikinci sırada yer aldı. Safir ise 4,09 reyting puanıyla dördüncü sırada yer aldı. Bambaşka Biri ise 2,95 reyting puanıyla onuncu sırada yer aldı.
Reyting sonuçlarına göre, en çok izlenen diziler Safir, Ömer ve Masterchef All Star oldu. Bambaşka Biri ise tüm kategorilerde onuncu sıradan aşağıda yer aldı.

Yayınlanan reyting sonuçlarına göre, TOTAL, AB ve ABC1 kategorilerinde en çok izlenen diziler sırasıyla Safir, Ömer ve Masterchef All Star oldu.

TOTAL kategorisinde, Safir 5,31 reyting puanıyla birinci sırada yer aldı. Ömer 4,67, Masterchef All Star ise 4,18 reyting puanıyla üçüncü sırada yer aldı. Bambaşka Biri ise 2,79 reyting puanıyla on birinci sırada yer aldı.

AB kategorisinde, Ömer 5,85 reyting puanıyla birinci sırada yer aldı. Masterchef All Star 4,69 reyting puanıyla ikinci sırada yer aldı. Safir ise 3,17 reyting puanıyla beşinci sırada yer aldı. Bambaşka Biri ise 2,07 reyting puanıyla on birinci sırada yer aldı.

ABC1 kategorisinde, Ömer 5,45 reyting puanıyla birinci sırada yer aldı. Masterchef All Star 5,41 reyting puanıyla ikinci sırada yer aldı. Safir ise 4,09 reyting puanıyla dördüncü sırada yer aldı. Bambaşka Biri ise 2,95 reyting puanıyla onuncu sırada yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.