,, ,

Safir Dizisi Yıldızları Yozgat'ta

Gündem 02.10.2023 - 13:13, Güncelleme: 02.10.2023 - 13:15 2652+ kez okundu.
 

Safir Dizisi Yıldızları Yozgat'ta

2. Uluslararası Bozok Film Festivali, 25-28 Ekim 2023’te Yozgat’ta gerçekleştirilecek. Festivalde, Safir dizisinin ekibi de yer alacak
 2.Uluslararası Bozok Film Festivali ; T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sinema Genel Müdürlüğü, Yozgat Valiliği himayesinde Yozgat Bozok Üniversitesi, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ve Sinema Okuryazarları Derneği paydaşlığında 25-28 Ekim 2023 tarihlerinde Yozgat'ta yapılacak. Festival kapsamında Atv ekranlarında yeni sezonda izleyiciyle buluşan Yapımcılığı'nı NTC Medya'nın üstlendiği Safir dizisinin Yönetmeni Semih Bağcı, dizinin genç başarılı ve yakışıklı oyuncusu İlhan Şen ve güzel oyuncu İpek Tuzcuoğlu festivalde Yozgat 'lılarla buluşacaklar.
2. Uluslararası Bozok Film Festivali, 25-28 Ekim 2023’te Yozgat’ta gerçekleştirilecek. Festivalde, Safir dizisinin ekibi de yer alacak

 2.Uluslararası Bozok Film Festivali ; T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sinema Genel Müdürlüğü, Yozgat Valiliği himayesinde Yozgat Bozok Üniversitesi, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ve Sinema Okuryazarları Derneği paydaşlığında 25-28 Ekim 2023 tarihlerinde Yozgat'ta yapılacak.

Festival kapsamında Atv ekranlarında yeni sezonda izleyiciyle buluşan Yapımcılığı'nı NTC Medya'nın üstlendiği Safir dizisinin Yönetmeni Semih Bağcı, dizinin genç başarılı ve yakışıklı oyuncusu İlhan Şen ve güzel oyuncu İpek Tuzcuoğlu festivalde Yozgat 'lılarla buluşacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.