,, ,

Safir 26. Bölümde Final Yapıyor!

Tv-Dünyası 13.02.2024 - 10:04, Güncelleme: 13.02.2024 - 10:04 7122+ kez okundu.
 

Safir 26. Bölümde Final Yapıyor!

ATV’nin sevilen dizisi Safir, düşen reytingler sonucu 26. bölümde final yapma kararı aldı. Final bölümü 23 Mart 2024’te yayınlanacak.
ATV'nin Kapadokya 'nın büyülü atmosferinde çekilen dizisi Safir 'in final kararı netleşti. NTC Medya'nın Özge Yağız , İlhan Şen ve Burak Berkay Akgül 'ün başrollerini paylaştığı sevilen dizi 26. bölümde final yapacak. Dizide peş peşe yaşanan ayrılıklar final kararını tetikledi. İpek Tuzcuoğlu'nun ardından İlhan Şen, Erkan Bektaş ve Gizem Karaca'nın veda edeceği açıklanan dizinin son fragmanı heyecan yaratsa da reytingler beklentiyi karşılamadı. Geçen hafta reytingleri düşen dizinin 26. bölümde final yapmasına karar verilmişti. Son haftanın reytinglerine göre finalin birkaç bölüm ertelenip ertelenmeyeceği merak konusu olmuştu. Ancak bu sabah dizinin uzatılmayacağına ve 26. bölümde yapılacak büyük finalle ekran ömrünü tamamlayacağına dair karar ekibe bildirildi. Final Bölümde Neler Olacak? Safir'in final bölümünde izleyicileri neler beklediği ise merak konusu. Fragmanda verilen ipuçlarına göre, Mavi ve Kenan'ın aşkının mutlu sona ulaşacağı tahmin ediliyor. Ayrıca, diğer karakterlerin de hikayelerinin tamamlanması bekleniyor. Safir'in final bölümü 23 Mart 2024 tarihinde ATV ekranlarında yayınlanacak.
ATV’nin sevilen dizisi Safir, düşen reytingler sonucu 26. bölümde final yapma kararı aldı. Final bölümü 23 Mart 2024’te yayınlanacak.

ATV'nin Kapadokya 'nın büyülü atmosferinde çekilen dizisi Safir 'in final kararı netleşti. NTC Medya'nın Özge Yağız , İlhan Şen ve Burak Berkay Akgül 'ün başrollerini paylaştığı sevilen dizi 26. bölümde final yapacak.

Dizide peş peşe yaşanan ayrılıklar final kararını tetikledi. İpek Tuzcuoğlu'nun ardından İlhan Şen, Erkan Bektaş ve Gizem Karaca'nın veda edeceği açıklanan dizinin son fragmanı heyecan yaratsa da reytingler beklentiyi karşılamadı.

Geçen hafta reytingleri düşen dizinin 26. bölümde final yapmasına karar verilmişti. Son haftanın reytinglerine göre finalin birkaç bölüm ertelenip ertelenmeyeceği merak konusu olmuştu.

Ancak bu sabah dizinin uzatılmayacağına ve 26. bölümde yapılacak büyük finalle ekran ömrünü tamamlayacağına dair karar ekibe bildirildi.

Final Bölümde Neler Olacak?

Safir'in final bölümünde izleyicileri neler beklediği ise merak konusu. Fragmanda verilen ipuçlarına göre, Mavi ve Kenan'ın aşkının mutlu sona ulaşacağı tahmin ediliyor. Ayrıca, diğer karakterlerin de hikayelerinin tamamlanması bekleniyor.

Safir'in final bölümü 23 Mart 2024 tarihinde ATV ekranlarında yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.