,, ,

Sabri Çelebi Cinayeti: İki Kişi ‘Kasten Adam Öldürme’ Suçundan Tutuklandı

Asayiş 06.02.2024 - 10:22, Güncelleme: 06.02.2024 - 10:24 7774+ kez okundu.
 

Sabri Çelebi Cinayeti: İki Kişi ‘Kasten Adam Öldürme’ Suçundan Tutuklandı

Palalı Sabri olarak bilinen Sabri Çelebi’nin öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 8 şüpheliden 6’sı tutuklandı.
" Palalı Sabri " olarak bilinen Sabri Çelebi 'nin öldürüldüğü silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden 2'si 'kasten adam öldürme', 4'ü ise 'suçluyu kayırma' suçlarından tutuklandı.  Gezi Parkı olayları sırasında göstericilere pala ile saldırması nedeniyle “Palalı Sabri” olarak bilinen Sabri Çelebi’nin Beyoğlu ’nda öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Çelebi’ye silahla ateş açan Çetin G.’nin de aralarında bulunduğu 8 şüpheli dün adliyeye sevk edilmişti.  Şüphelilerden 2'si 'kasten adam öldürme', 4'ü ise 'suçluyu kayırma' suçlarından tutuklandı. 
Palalı Sabri olarak bilinen Sabri Çelebi’nin öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 8 şüpheliden 6’sı tutuklandı.

" Palalı Sabri " olarak bilinen Sabri Çelebi 'nin öldürüldüğü silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden 2'si 'kasten adam öldürme', 4'ü ise 'suçluyu kayırma' suçlarından tutuklandı. 

Gezi Parkı olayları sırasında göstericilere pala ile saldırması nedeniyle “Palalı Sabri” olarak bilinen Sabri Çelebi’nin Beyoğlu ’nda öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Çelebi’ye silahla ateş açan Çetin G.’nin de aralarında bulunduğu 8 şüpheli dün adliyeye sevk edilmişti. 

Şüphelilerden 2'si 'kasten adam öldürme', 4'ü ise 'suçluyu kayırma' suçlarından tutuklandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.