,, ,

Sabiha Karaosman’dan Öğrencilere Yarıyıl Tatili Çağrısı

Gündem 20.01.2024 - 13:14, Güncelleme: 20.01.2024 - 13:22 3704+ kez okundu.
 

Sabiha Karaosman’dan Öğrencilere Yarıyıl Tatili Çağrısı

Sabiha Karaosman, yarıyıl tatilinde öğrencilere dinlenme ve kişisel gelişim için aktiviteler önerdi.
Kamu Personel Derneği Ankara il Başkanı Doğru İnsanlar Zinciri Platformu Başkanı Sabiha Karaosman , yarı yıl tatiline giren öğrencilere tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeleri ve dinlenmeleri konusunda bir çağrıda bulundu. Karaosman, yaptığı açıklamada, "Yarı yıl tatili, öğrencilerin hem akademik hem de kişisel gelişimleri için önemli bir fırsattır. Bu süreyi en iyi şekilde değerlendirmeleri için öğrencilere çeşitli aktivitelerle ve hobilerle meşgul olmalarını, yeni beceriler öğrenmelerini ve aynı zamanda dinlenmelerini tavsiye ediyorum. Öğrencilerin tatilde dinlenerek ve yeni bilgiler edinerek ikinci yarıyıla daha iyi hazırlanacaklarına inanıyorum. Bu vesileyle tüm öğrencilerimize mutlu ve huzurlu bir tatil geçirmelerini diliyorum." dedi.
Sabiha Karaosman, yarıyıl tatilinde öğrencilere dinlenme ve kişisel gelişim için aktiviteler önerdi.

Kamu Personel Derneği Ankara il Başkanı Doğru İnsanlar Zinciri Platformu Başkanı Sabiha Karaosman , yarı yıl tatiline giren öğrencilere tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeleri ve dinlenmeleri konusunda bir çağrıda bulundu.

Karaosman, yaptığı açıklamada, "Yarı yıl tatili, öğrencilerin hem akademik hem de kişisel gelişimleri için önemli bir fırsattır. Bu süreyi en iyi şekilde değerlendirmeleri için öğrencilere çeşitli aktivitelerle ve hobilerle meşgul olmalarını, yeni beceriler öğrenmelerini ve aynı zamanda dinlenmelerini tavsiye ediyorum.

Öğrencilerin tatilde dinlenerek ve yeni bilgiler edinerek ikinci yarıyıla daha iyi hazırlanacaklarına inanıyorum. Bu vesileyle tüm öğrencilerimize mutlu ve huzurlu bir tatil geçirmelerini diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.