,, ,

Sabahattin Ali Buluşması

Kültür-Sanat 16.03.2022 - 17:09, Güncelleme: 16.03.2022 - 17:09 11379+ kez okundu.
 

Sabahattin Ali Buluşması

Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Ayvalık Uğur Anadolu Lisesi Edebiyat Günü ve Kitap Okuma etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Sabahattin Ali Buluşması"nda, ünlü şair ve yazarın Edremit’teki anılarını öğrencilerle paylaştı.
Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Ayvalık Uğur Anadolu Lisesi Edebiyat Günü ve Kitap Okuma etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Sabahattin Ali Buluşması"nda, ünlü şair ve yazarın Edremit’teki anılarını öğrencilerle paylaştı.  Ayvalık ilçesinde Uğur Anadolu Lisesi Edebiyat Günü ve Kitap Okuma etkinlikleri kapsamında "Sabahattin Ali Buluşması" düzenlendi.  Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Sabahattin Ali Anı Evi’nde görevli rehber Alper Ekici, edebiyatın ünlü isminin bir dönem yaşadığı Edremit’teki ev ve ilçedeki anıları ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Rehber Ekici, Sabahattin Ali’nin ünlü eseri Kuyucaklı Yusuf’ta Edremit’i anlattığını ifade etti.  Sabahattin Ali’nin eserlerinin gelecek kuşaklara aktarılması adına Edremit’e güzel bir anı evi kazandırıldığını belirten Ekici, herkesi burayı ziyarete davet etti.  Okul müdürü Binnur Özkaya, rehberlik öğretmeni Özlem Gülenç ve edebiyat öğretmenleri Rabia Kılıç ve Köksal Uras, Sabahattin Ali’nin yaşatılması adına yaptıkları bu çalışmalara destek olan Edremit Belediyesi yetkililerine teşekkür etmeyi de unutmadı. 
Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Ayvalık Uğur Anadolu Lisesi Edebiyat Günü ve Kitap Okuma etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Sabahattin Ali Buluşması"nda, ünlü şair ve yazarın Edremit’teki anılarını öğrencilerle paylaştı.

Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Ayvalık Uğur Anadolu Lisesi Edebiyat Günü ve Kitap Okuma etkinlikleri kapsamında düzenlenen " Sabahattin Ali Buluşması"nda, ünlü şair ve yazarın Edremit’teki anılarını öğrencilerle paylaştı. 

Ayvalık ilçesinde Uğur Anadolu Lisesi Edebiyat Günü ve Kitap Okuma etkinlikleri kapsamında " Sabahattin Ali Buluşması" düzenlendi. 

Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Sabahattin Ali Anı Evi’nde görevli rehber Alper Ekici, edebiyatın ünlü isminin bir dönem yaşadığı Edremit’teki ev ve ilçedeki anıları ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Rehber Ekici, Sabahattin Ali’nin ünlü eseri Kuyucaklı Yusuf’ta Edremit’i anlattığını ifade etti. 

Sabahattin Ali’nin eserlerinin gelecek kuşaklara aktarılması adına Edremit’e güzel bir anı evi kazandırıldığını belirten Ekici, herkesi burayı ziyarete davet etti. 

Okul müdürü Binnur Özkaya, rehberlik öğretmeni Özlem Gülenç ve edebiyat öğretmenleri Rabia Kılıç ve Köksal Uras, Sabahattin Ali’nin yaşatılması adına yaptıkları bu çalışmalara destek olan Edremit Belediyesi yetkililerine teşekkür etmeyi de unutmadı. 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.