,, ,

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Pakistan ve İran arasındaki gerilimi değerlendirdi.

Siyaset 18.01.2024 - 15:44, Güncelleme: 18.01.2024 - 15:44 6378+ kez okundu.
 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Pakistan ve İran arasındaki gerilimi değerlendirdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, Pakistan ve İran arasındaki gerilimi kaygıyla takip ettiklerini belirtti
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu , sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Geçmişten bugüne karşılıklı saygı ve destekle siyasi ilişkiler yürüten Pakistan ve İran arasındaki tırmanan gerilimi kaygıyla takip ediyoruz" dedi. "Müslüman iki kardeş ülke arasında cereyan eden saldırıların durdurulmasını ve akl-ı selim ile hareket ederek tarafların sorunları masada çözüme kavuşturacağını temenni ediyorum" ifadelerini kullanan Karamollaoğlu, şunları kaydetti: "İslam coğrafyasındaki barışı sağlamak, emperyalizm ve siyonizme karşı birlikte hareket etmek her Müslüman yönetimin görevidir. Terör devleti İsrail'in Gazze'yi işgal girişimiyle başlayıp ABD, İngiltere ve Anglosakson destekçilerinin Yemen'e saldırmasıyla devam eden süreç; ülkemizdeki terör saldırılarına kadar uzanmıştır. Son aylarda cereyan eden hadiseleri tarihî tecrübelerle okuduğumuzda birtakım sinsi planların devreye girdiğini anlıyoruz. 'Böl, parçala, yönet' taktiğine karşı 'birlik, kardeşlik, bütünlük' şuuruyla hareket etmek tek kurtuluş reçetemizdir." Karamollaoğlu, açıklamasında, "İslam coğrafyasında barış ve huzurun tesisi için her türlü çabayı göstereceğimizi bir kez daha ifade ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, Pakistan ve İran arasındaki gerilimi kaygıyla takip ettiklerini belirtti

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu , sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Geçmişten bugüne karşılıklı saygı ve destekle siyasi ilişkiler yürüten Pakistan ve İran arasındaki tırmanan gerilimi kaygıyla takip ediyoruz" dedi.

"Müslüman iki kardeş ülke arasında cereyan eden saldırıların durdurulmasını ve akl-ı selim ile hareket ederek tarafların sorunları masada çözüme kavuşturacağını temenni ediyorum" ifadelerini kullanan Karamollaoğlu, şunları kaydetti:

"İslam coğrafyasındaki barışı sağlamak, emperyalizm ve siyonizme karşı birlikte hareket etmek her Müslüman yönetimin görevidir. Terör devleti İsrail'in Gazze'yi işgal girişimiyle başlayıp ABD, İngiltere ve Anglosakson destekçilerinin Yemen'e saldırmasıyla devam eden süreç; ülkemizdeki terör saldırılarına kadar uzanmıştır.

Son aylarda cereyan eden hadiseleri tarihî tecrübelerle okuduğumuzda birtakım sinsi planların devreye girdiğini anlıyoruz. 'Böl, parçala, yönet' taktiğine karşı 'birlik, kardeşlik, bütünlük' şuuruyla hareket etmek tek kurtuluş reçetemizdir."

Karamollaoğlu, açıklamasında, "İslam coğrafyasında barış ve huzurun tesisi için her türlü çabayı göstereceğimizi bir kez daha ifade ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.