,, ,

Rusya'dan Gelen Kruvaziyer, Gürcistan'da Protestolar ile Karşılandı

Dünya 31.07.2023 - 11:31, Güncelleme: 31.07.2023 - 11:31 11534+ kez okundu.
 

Rusya'dan Gelen Kruvaziyer, Gürcistan'da Protestolar ile Karşılandı

Rusya'dan Gelen Kruvaziyer, Gürcistan'da Protestolar ile Karşılandı
Rusya ' dan Gelen Kruvaziyer, Gürcistan 'da Protestolar ile Karşılandı Rusya 'nın Soçi kentinden hareket eden bir kruvaziyer, Gürcistan 'ın Batum kentindeki limanda protesto gösterisi ile karşılandı. Gürcistan 'ın Rusya ile olan anlaşmazlığı nedeniyle, bir grup gösterici, Batum Limanı'nda toplandı. Kruvaziyerin sabah erken saatlerde limana gelmesinin ardından güvenlik güçleri, göstericilerin limana girmesine izin vermeyince arbede çıktı. Göstericiler, Rusya'nın Gürcistan'ı işgalini ve insan hakları ihlallerini protesto etti. Güvenlik güçleri ise göstericilere müdahale etti ve bazı göstericiler gözaltına alındı. Kruvaziyer, arbedenin ardından limana yanaştı ve yolcuları indirdi. Yolcular, limana gelen polislere tepki gösterdi ve Rusya'nın Gürcistan'a karşı politikasını eleştirdi. Gösteriler, Rusya ile Gürcistan arasındaki anlaşmazlığın devam ettiğini gösterdi. İki ülke arasındaki gerilimin daha da artması ihtimali bulunuyor.
Rusya'dan Gelen Kruvaziyer, Gürcistan'da Protestolar ile Karşılandı

Rusya ' dan Gelen Kruvaziyer, Gürcistan 'da Protestolar ile Karşılandı

Rusya 'nın Soçi kentinden hareket eden bir kruvaziyer, Gürcistan 'ın Batum kentindeki limanda protesto gösterisi ile karşılandı.

Gürcistan 'ın Rusya ile olan anlaşmazlığı nedeniyle, bir grup gösterici, Batum Limanı'nda toplandı. Kruvaziyerin sabah erken saatlerde limana gelmesinin ardından güvenlik güçleri, göstericilerin limana girmesine izin vermeyince arbede çıktı.

Göstericiler, Rusya'nın Gürcistan'ı işgalini ve insan hakları ihlallerini protesto etti. Güvenlik güçleri ise göstericilere müdahale etti ve bazı göstericiler gözaltına alındı.

Kruvaziyer, arbedenin ardından limana yanaştı ve yolcuları indirdi. Yolcular, limana gelen polislere tepki gösterdi ve Rusya'nın Gürcistan'a karşı politikasını eleştirdi.

Gösteriler, Rusya ile Gürcistan arasındaki anlaşmazlığın devam ettiğini gösterdi. İki ülke arasındaki gerilimin daha da artması ihtimali bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.