,, ,

Romantik bir düğünle evet dediler!!!!

Magazin 01.10.2022 - 15:26, Güncelleme: 01.10.2022 - 15:31 8240+ kez okundu.
 

Romantik bir düğünle evet dediler!!!!

Romantik bir düğünle evet dediler!!!!
Yaklaşık 7 senedir beraber olan My Nova Agiz ve Diş Sağlığı Polikliniği kurucu ortakları Hande Deralla ve Ömer Saraç çifti, geçtiğimiz hafta sonu görkemli bir düğün töreni ile evlendi. Kuşadası Pamucak’ta bulunan Palm Wings otelin önündeki kumsalda yapılan özel kokteyli nikah törenine çiftin ailesi ve yakın dostları katıldı. Deniz manzarasına karşı nikâhları kıyılan çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. İlk danslarıyla romantik bir havaya bürünen çift bir ömür boyu mutluluğa evet dedi. Yaklaşık 6 saat süren keyifli dakikaların yaşandı ğı Tor Ajans Wedding ‘in organize ettiği düğün töreni Photography Sercan Bıldırcın ve ekibinin çekmiş olduğu fotoğraf karelerinde ölümsüzleştirildi.  Ayrıca unutulmaz anların yaşandığı düğün töreninde Ömer Saraç, açık pudra pembesi bir damatlık giyerken Hande Deralla ise, ilk olarak kumsalda yapılan nikâh töreninde Milano Vento imzalı gelinlik, ikinci olarak ta nikâh sonrası yapılan baloda da White House un İtalya da özel bir defile tasarımı olan gelinlik giydi. Nikâhtan sonra samimi, sıcak, bol eğlenceli geçen ve sadece Saraç çiftinin çok yakın dostlarından oluşan yemekli düğün balosunda Selda Bağcan ‘ın yıllardır arkasında çalan Efes Bandosu Orkestra ile danslar edilip, şarkılar söylenerek unutulmaz anlar yaşandı.   Balayına da çıkan Hande Ömer Saraç çifti ege kıyılarını gezerek Kaş ' a kadar gitmeyi hedefliyor. Haber: Görkem EMGEN Fotoğraf: Görkem EMGEN
Romantik bir düğünle evet dediler!!!!

Yaklaşık 7 senedir beraber olan My Nova Agiz ve Diş Sağlığı Polikliniği kurucu ortakları Hande Deralla ve Ömer Saraç çifti, geçtiğimiz hafta sonu görkemli bir düğün töreni ile evlendi.

Kuşadası Pamucak’ta bulunan Palm Wings otelin önündeki kumsalda yapılan özel kokteyli nikah törenine çiftin ailesi ve yakın dostları katıldı. Deniz manzarasına karşı nikâhları kıyılan çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. İlk danslarıyla romantik bir havaya bürünen çift bir ömür boyu mutluluğa evet dedi.
Yaklaşık 6 saat süren keyifli dakikaların yaşandı ğı Tor Ajans Wedding ‘in organize ettiği düğün töreni Photography Sercan Bıldırcın ve ekibinin çekmiş olduğu fotoğraf karelerinde ölümsüzleştirildi. 
Ayrıca unutulmaz anların yaşandığı düğün töreninde Ömer Saraç, açık pudra pembesi bir damatlık giyerken Hande Deralla ise, ilk olarak kumsalda yapılan nikâh töreninde Milano Vento imzalı gelinlik, ikinci olarak ta nikâh sonrası yapılan baloda da White House un İtalya da özel bir defile tasarımı olan gelinlik giydi.
Nikâhtan sonra samimi, sıcak, bol eğlenceli geçen ve sadece Saraç çiftinin çok yakın dostlarından oluşan yemekli düğün balosunda Selda Bağcan ‘ın yıllardır arkasında çalan Efes Bandosu Orkestra ile danslar edilip, şarkılar söylenerek unutulmaz anlar yaşandı.  
Balayına da çıkan Hande Ömer Saraç çifti ege kıyılarını gezerek Kaş ' a kadar gitmeyi hedefliyor.

Haber: Görkem EMGEN Fotoğraf: Görkem EMGEN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.