,, ,

Rize'de Uyuşturucu Operasyonu

Asayiş 09.11.2023 - 13:33, Güncelleme: 09.11.2023 - 13:33 12992+ kez okundu.
 

Rize'de Uyuşturucu Operasyonu

Rize’de uyuşturucu operasyonu: 594,63 gram esrar ele geçirildi. Emniyet, narkotik suçlarla mücadeleyi sürdürüyor.
Rize Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, il genelinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında, 8 Kasım 2023 günü bir şahsın ikametinde arama yapıldı. Aramada, 4 parça halinde toplam ağırlığı 594,63 gram olan esrar maddesi ele geçirildi. Şahıs hakkında, "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" suçundan işlem yapıldı. Rize Emniyet Müdürlüğü, il genelinde narkotik suçlarla mücadele çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor. Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti, toplum sağlığını tehdit eden ve ülkemizin huzurunu bozan en önemli suçlardan biridir. Bu suçlarla mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir" denildi.
Rize’de uyuşturucu operasyonu: 594,63 gram esrar ele geçirildi. Emniyet, narkotik suçlarla mücadeleyi sürdürüyor.

Rize Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, il genelinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik operasyon düzenledi.

Operasyon kapsamında, 8 Kasım 2023 günü bir şahsın ikametinde arama yapıldı. Aramada, 4 parça halinde toplam ağırlığı 594,63 gram olan esrar maddesi ele geçirildi.

Şahıs hakkında, "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" suçundan işlem yapıldı.

Rize Emniyet Müdürlüğü, il genelinde narkotik suçlarla mücadele çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti, toplum sağlığını tehdit eden ve ülkemizin huzurunu bozan en önemli suçlardan biridir. Bu suçlarla mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.