,, ,

Rize'de suç ve suçlulara yönelik kapsamlı operasyon

Gündem 31.10.2023 - 10:30, Güncelleme: 31.10.2023 - 10:30 2774+ kez okundu.
 

Rize'de suç ve suçlulara yönelik kapsamlı operasyon

Rize İl Jandarma Komutanlığı, 23-30 Ekim 2023 tarihlerinde suç ve suçlulara karşı başarılı operasyonlar gerçekleştirdi
Rize İl Jandarma Komutanlığı, 23 Ekim - 30 Ekim 2023 tarihleri arasında icra ettiği operasyonlarda, suç ve suçlulara büyük darbe vurdu. Operasyonlar kapsamında; 3 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet tabanca şarjörü, 1 adet el yapımı tabanca, 22 adet 7.65 mm tabanca fişeği, 79 adet 9 mm tabanca fişeği, 2 adet yivsiz av tüfeği, 237 gram kubar esrar maddesi, 3 adet kenevir bitkisi, 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet 3 boyutlu lazer yazıcı aleti, 1 adet bilgisayar kasası ve monitörü ele geçirildi. Operasyonlarda ayrıca, 44 şüpheli hakkında adli ve idari işlem başlatıldı ve 1 şüpheli tutuklandı. 23-27 Ekim 2023 tarihleri arasında icra edilen "Şehit J.Asb.Üçvş. Emrah ÜNALAN - JASAT Mercek Operasyonu" faaliyetinde ise, 36.460 şahıs sorgulandı ve yapılan sorgulama neticesinde, 41 aranan şahıs yakalandı. Yakalanan 11 şahıs tutuklandı ve 30 şahıs serbest bırakıldı. Rize İl Jandarma Komutanlığı, halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak maksadıyla suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam ediyor. Operasyonlar hakkında değerlendirme Rize İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonlar, suç ve suçlulara yönelik kararlı mücadelenin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor. Operasyonlar kapsamında ele geçirilen silah, mühimmat ve uyuşturucu maddelerin, suçun önlenmesi ve suçluların yakalanması açısından önemli bir kazanım olduğu belirtiliyor. Operasyonların halkımızın huzur ve güvenliğine önemli katkı sağladığı ifade ediliyor.
Rize İl Jandarma Komutanlığı, 23-30 Ekim 2023 tarihlerinde suç ve suçlulara karşı başarılı operasyonlar gerçekleştirdi

Rize İl Jandarma Komutanlığı, 23 Ekim - 30 Ekim 2023 tarihleri arasında icra ettiği operasyonlarda, suç ve suçlulara büyük darbe vurdu.

Operasyonlar kapsamında;

  • 3 adet ruhsatsız tabanca,
  • 2 adet tabanca şarjörü,
  • 1 adet el yapımı tabanca,
  • 22 adet 7.65 mm tabanca fişeği,
  • 79 adet 9 mm tabanca fişeği,
  • 2 adet yivsiz av tüfeği,
  • 237 gram kubar esrar maddesi,
  • 3 adet kenevir bitkisi,
  • 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı,
  • 1 adet 3 boyutlu lazer yazıcı aleti,
  • 1 adet bilgisayar kasası ve monitörü ele geçirildi.

Operasyonlarda ayrıca, 44 şüpheli hakkında adli ve idari işlem başlatıldı ve 1 şüpheli tutuklandı.

23-27 Ekim 2023 tarihleri arasında icra edilen "Şehit J.Asb.Üçvş. Emrah ÜNALAN - JASAT Mercek Operasyonu" faaliyetinde ise, 36.460 şahıs sorgulandı ve yapılan sorgulama neticesinde, 41 aranan şahıs yakalandı. Yakalanan 11 şahıs tutuklandı ve 30 şahıs serbest bırakıldı.

Rize İl Jandarma Komutanlığı, halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak maksadıyla suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam ediyor.

Operasyonlar hakkında değerlendirme

Rize İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonlar, suç ve suçlulara yönelik kararlı mücadelenin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor. Operasyonlar kapsamında ele geçirilen silah, mühimmat ve uyuşturucu maddelerin, suçun önlenmesi ve suçluların yakalanması açısından önemli bir kazanım olduğu belirtiliyor.

Operasyonların halkımızın huzur ve güvenliğine önemli katkı sağladığı ifade ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.