,, ,

Rize'de silah ve uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Gündem 03.10.2023 - 14:46, Güncelleme: 03.10.2023 - 14:46 2676+ kez okundu.
 

Rize'de silah ve uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Rize İl Jandarma Komutanlığı, Ardeşen ve Fındıklı’da Kaçakçılık Operasyonu Gerçekleştirdi
Rize İl Jandarma Komutanlığı, istihbari çalışmalar sonucunda 2 Ekim 2023 tarihinde Ardeşen ilçesinde silah ve uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda 4 yayla evi ve 1 araçta yapılan aramalarda, 2 adet silah imal atölyesi, 20 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 20 adet tabanca şarjörü, 3 adet cep telefonu, 48 adet yarı mamul tetik tertibatı ve 4 adet telsiz ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Aynı gün Sakarya İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen operasyon kapsamında, Fındıklı ilçesinde yapılan aramada ise 2 adet av tüfeği, 5 gram esrar maddesi, 5 sentetik uyuşturucu hap ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Rize İl Jandarma Komutanlığı, halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam ettiğini bildirdi.
Rize İl Jandarma Komutanlığı, Ardeşen ve Fındıklı’da Kaçakçılık Operasyonu Gerçekleştirdi

Rize İl Jandarma Komutanlığı, istihbari çalışmalar sonucunda 2 Ekim 2023 tarihinde Ardeşen ilçesinde silah ve uyuşturucu operasyonu düzenledi.

Operasyonda 4 yayla evi ve 1 araçta yapılan aramalarda, 2 adet silah imal atölyesi, 20 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 20 adet tabanca şarjörü, 3 adet cep telefonu, 48 adet yarı mamul tetik tertibatı ve 4 adet telsiz ele geçirildi.

Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Aynı gün Sakarya İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen operasyon kapsamında, Fındıklı ilçesinde yapılan aramada ise 2 adet av tüfeği, 5 gram esrar maddesi, 5 sentetik uyuşturucu hap ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Rize İl Jandarma Komutanlığı, halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam ettiğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.