,, ,

Rize'de öğrenci yurdunda asansör kazası: Öğrenci yara almadan kurtuldu

Gündem 06.11.2023 - 09:15, Güncelleme: 06.11.2023 - 09:19 2812+ kez okundu.
 

Rize'de öğrenci yurdunda asansör kazası: Öğrenci yara almadan kurtuldu

Rize Merkez GSB Ayder Kız Öğrenci Yurdu’nda 5 Kasım 2023 tarihinde, saat 22:30 civarında tamir ve onarımı yapılmakta olan asansörde arıza meydana geldi
Rize Merkez GSB Ayder Kız Öğrenci Yurdunda 05 Kasım 2023 tarihinde, saat 22:30 civarında tamir ve onarımı yapılmakta olan asansörde arıza meydana geldi. Asansör, arızaya geçerek kaydı. Asansörde bulunan öğrenci, kendi imkânıyla kabinden çıktı. Öğrenci, tedbiren Rize Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yapılan kontrollerde öğrencide herhangi bir yaralanma veya sağlık problemi tespit edilmedi. Öğrencinin yaralandığına dair yayılan asılsız haberler üzerine yurtta kalan diğer öğrenciler yurt önüne toplanarak tepki gösterdi. Yurda gelen Rize Valisi İhsan Selim Baydaş , Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız öğrencilerle görüştü ve onları teskin etti. Öğrenciler, tepkilerini ve taleplerini dile getirerek olaysız dağıldı. Vali Baydaş, yaptığı inceleme ve görüşmeler sonucunda konuyla ilgili olarak idari soruşturma başlatıldığını, Ayder Yurdu ve ildeki tüm yurtların asansör, yemekhane ve diğer problemleri ile bizzat ilgileneceğini ve yaşanan bu olayla ilgili varsa sorumluların görevden el çektirileceğini ifade etti. Konu, valilik tarafından tüm yönleri ile hassasiyetle takip edilmektedir.
Rize Merkez GSB Ayder Kız Öğrenci Yurdu’nda 5 Kasım 2023 tarihinde, saat 22:30 civarında tamir ve onarımı yapılmakta olan asansörde arıza meydana geldi

Rize Merkez GSB Ayder Kız Öğrenci Yurdunda 05 Kasım 2023 tarihinde, saat 22:30 civarında tamir ve onarımı yapılmakta olan asansörde arıza meydana geldi. Asansör, arızaya geçerek kaydı. Asansörde bulunan öğrenci, kendi imkânıyla kabinden çıktı. Öğrenci, tedbiren Rize Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yapılan kontrollerde öğrencide herhangi bir yaralanma veya sağlık problemi tespit edilmedi.

Öğrencinin yaralandığına dair yayılan asılsız haberler üzerine yurtta kalan diğer öğrenciler yurt önüne toplanarak tepki gösterdi. Yurda gelen Rize Valisi İhsan Selim Baydaş , Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız öğrencilerle görüştü ve onları teskin etti. Öğrenciler, tepkilerini ve taleplerini dile getirerek olaysız dağıldı.

Vali Baydaş, yaptığı inceleme ve görüşmeler sonucunda konuyla ilgili olarak idari soruşturma başlatıldığını, Ayder Yurdu ve ildeki tüm yurtların asansör, yemekhane ve diğer problemleri ile bizzat ilgileneceğini ve yaşanan bu olayla ilgili varsa sorumluların görevden el çektirileceğini ifade etti.

Konu, valilik tarafından tüm yönleri ile hassasiyetle takip edilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.