,, ,

Rize'de CHP Zaferleri Yaşandı! Hedef 2028 ve 2029

Siyaset 01.04.2024 - 16:25, Güncelleme: 01.04.2024 - 16:25 7653+ kez okundu.
 

Rize'de CHP Zaferleri Yaşandı! Hedef 2028 ve 2029

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, partinin Rize’deki başarısını ve büyük hedeflerini vurguladı. 2028 ve 2029’da daha da büyük kazanımlar hedefleniyor
Saltuk Deniz , CHP Rize İl Başkanı olarak yaptığı açıklamada, Rize 'de 3 ilçe belediyesinin kazanıldığını ve 2028 ve 2029'da daha da büyük hedeflere ulaşacaklarını söyledi. Deniz, 2019 yılında Fındıklı Belediye Başkanlığını, 2023 yılında da Milletvekilliğini kazanarak ivme kazandıklarını ve şimdi de Fındıklı , Ardeşen ve Pazar ilçelerini kazanarak bu ivmeyi sürdürdüklerini belirtti. 2028 yılında Milletvekili sayısını artırmayı ve 1980 darbesiyle ellerinden alınan Rize Merkez Belediye Başkanlığı dahil olmak üzere 12 belediyenin tümünü 2029 yılında kazanmayı hedeflediklerini vurguladı. Deniz, "Örgütlü ve disiplinli ve stratejik çalışmanın sonuçlarını almaya devam ediyoruz. Partimiz her türlü engellemelere rağmen Rize’mizde gücünü artırmaya devam ediyor. Edecek de." dedi. Seçimlerde emeği geçenlere teşekkür eden Deniz, şunları kaydetti: "Bu başarının en büyük mimarları olan tüm ilçe başkanlarımızı, yönetim kurulu üyelerimizi ve partililerimizi kutluyorum. Büyük bir sorumlulukla görevlerini yerine getiren sandık görevlilerimize teşekkür ediyorum. Seçimlerde Merkez İlçe Belediye Başkan adayımız Necati Topaloğlu’na, Güneysu Belediye Başkan adayımız Hüseyin Yanık’a, Hemşin Belediye Başkan adayımız olan Başar Cumhur’a, Çamlıhemşin Belediye Başkan adayımız Ersin Dalga’ya ve Çayeli Belediye Başkan adayımız Hüsamettin Özdemiroğlu’na göstermiş oldukları çalışmalar için teşekkür ediyorum. Bugün temelleri açtılar yarın onların açtıkları temeller üzerinden yeni kentleri inşa edeceğiz. 30 Yıl aradan sonra Ardeşen Belediye Başkanlığını kazanan Enver ATAGÜN’e 20 yıl aradan sonra Pazar Belediye Başkanlığını kazanan Neşet ÇAKIR’a , Fındıklı Belediye Başkanlığını yeniden daha büyük farkla kazanan Ercüment Şahin ÇERVATOĞLU’na tüm örgütümüz adına teşekkür ediyorum. Bugün Kazanan Ardeşen, Fındıklı ve Pazar halkı olmuştur. Yarında Rize ’nin tüm ilçeleri kazanacaktır.. Hep birlikte mücadele edeceğiz ve yeni başarılara ulaşacağız… Yolumuz uzun ama varacağımız yer ve kuracağımız yaşam herkes için güzel olacak."
CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, partinin Rize’deki başarısını ve büyük hedeflerini vurguladı. 2028 ve 2029’da daha da büyük kazanımlar hedefleniyor

Saltuk Deniz , CHP Rize İl Başkanı olarak yaptığı açıklamada, Rize 'de 3 ilçe belediyesinin kazanıldığını ve 2028 ve 2029'da daha da büyük hedeflere ulaşacaklarını söyledi.

Deniz, 2019 yılında Fındıklı Belediye Başkanlığını, 2023 yılında da Milletvekilliğini kazanarak ivme kazandıklarını ve şimdi de Fındıklı , Ardeşen ve Pazar ilçelerini kazanarak bu ivmeyi sürdürdüklerini belirtti. 2028 yılında Milletvekili sayısını artırmayı ve 1980 darbesiyle ellerinden alınan Rize Merkez Belediye Başkanlığı dahil olmak üzere 12 belediyenin tümünü 2029 yılında kazanmayı hedeflediklerini vurguladı.

Deniz, "Örgütlü ve disiplinli ve stratejik çalışmanın sonuçlarını almaya devam ediyoruz. Partimiz her türlü engellemelere rağmen Rize’mizde gücünü artırmaya devam ediyor. Edecek de." dedi.

Seçimlerde emeği geçenlere teşekkür eden Deniz, şunları kaydetti:

"Bu başarının en büyük mimarları olan tüm ilçe başkanlarımızı, yönetim kurulu üyelerimizi ve partililerimizi kutluyorum. Büyük bir sorumlulukla görevlerini yerine getiren sandık görevlilerimize teşekkür ediyorum.

Seçimlerde Merkez İlçe Belediye Başkan adayımız Necati Topaloğlu’na, Güneysu Belediye Başkan adayımız Hüseyin Yanık’a, Hemşin Belediye Başkan adayımız olan Başar Cumhur’a, Çamlıhemşin Belediye Başkan adayımız Ersin Dalga’ya ve Çayeli Belediye Başkan adayımız Hüsamettin Özdemiroğlu’na göstermiş oldukları çalışmalar için teşekkür ediyorum. Bugün temelleri açtılar yarın onların açtıkları temeller üzerinden yeni kentleri inşa edeceğiz.

30 Yıl aradan sonra Ardeşen Belediye Başkanlığını kazanan Enver ATAGÜN’e 20 yıl aradan sonra Pazar Belediye Başkanlığını kazanan Neşet ÇAKIR’a , Fındıklı Belediye Başkanlığını yeniden daha büyük farkla kazanan Ercüment Şahin ÇERVATOĞLU’na tüm örgütümüz adına teşekkür ediyorum.

Bugün Kazanan Ardeşen, Fındıklı ve Pazar halkı olmuştur. Yarında Rize ’nin tüm ilçeleri kazanacaktır..

Hep birlikte mücadele edeceğiz ve yeni başarılara ulaşacağız…

Yolumuz uzun ama varacağımız yer ve kuracağımız yaşam herkes için güzel olacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.