,, ,

Rize'de Aranan Şahıslara Operasyon: 60 Kişi Yakalandı

Asayiş 04.12.2023 - 10:21, Güncelleme: 04.12.2023 - 10:21 11857+ kez okundu.
 

Rize'de Aranan Şahıslara Operasyon: 60 Kişi Yakalandı

Rize Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği Aranan Şahıslar Uygulaması sonucunda, çeşitli suçlardan aranan 4 kişi yakalandı. Yakalananlar adli işlemler sonrası cezaevine teslim edildi.
Rize Emniyet Müdürlüğü tarafından 1 Aralık 2023 tarihinde ülke genelinde eş zamanlı olarak başlatılan ve ilimiz genelinde 9 ekip ve 26 personelin katılımı ile gerçekleştirilen Aranan Şahıslar Uygulaması neticesinde; Kaybolmuş veya Hata Sonucu Ele Geçmiş Eşya Üzerinde Tasarruf Bilişim Sistemindeki Verileri Bozma Yok Etme, Erişilmez Kılma, Sisteme Veri Yerleştirme Kasten Yaralama Herkesin Girebileceği Bir Yerde Bırakılmakla Birlikte Kilitlenmek Suretiyle Hırsızlık Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak suçlarından aranan 4 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslar hakkında gerekli adli işlemler yapıldı ve H.Y., Ş.K., H.B. ve H.T. isimli şahıslar cezaevine teslim edildi. Ayrıca ilimiz genelinde 1 Kasım 2023-1 Aralık 2023 tarihleri arasında aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında 60 şahıs yakalanarak haklarında gerekli adli işlemler yapıldı. Bu şahıslardan; 0-5 yıl arası kesinleşmiş hapis cezası bulunan 30 şahıs 5-10 yıl arası kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 şahıs 10 yıl ve üzeri kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 şahıs olmak üzere toplam 36 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Rize Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "İlimiz genelinde suç ve suçluyla mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir." denildi.
Rize Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği Aranan Şahıslar Uygulaması sonucunda, çeşitli suçlardan aranan 4 kişi yakalandı. Yakalananlar adli işlemler sonrası cezaevine teslim edildi.

Rize Emniyet Müdürlüğü tarafından 1 Aralık 2023 tarihinde ülke genelinde eş zamanlı olarak başlatılan ve ilimiz genelinde 9 ekip ve 26 personelin katılımı ile gerçekleştirilen Aranan Şahıslar Uygulaması neticesinde;

  • Kaybolmuş veya Hata Sonucu Ele Geçmiş Eşya Üzerinde Tasarruf
  • Bilişim Sistemindeki Verileri Bozma Yok Etme, Erişilmez Kılma, Sisteme Veri Yerleştirme
  • Kasten Yaralama
  • Herkesin Girebileceği Bir Yerde Bırakılmakla Birlikte Kilitlenmek Suretiyle Hırsızlık
  • Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması
  • Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak

suçlarından aranan 4 şahıs yakalandı.

Yakalanan şahıslar hakkında gerekli adli işlemler yapıldı ve H.Y., Ş.K., H.B. ve H.T. isimli şahıslar cezaevine teslim edildi.

Ayrıca ilimiz genelinde 1 Kasım 2023-1 Aralık 2023 tarihleri arasında aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında 60 şahıs yakalanarak haklarında gerekli adli işlemler yapıldı. Bu şahıslardan;

  • 0-5 yıl arası kesinleşmiş hapis cezası bulunan 30 şahıs
  • 5-10 yıl arası kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 şahıs
  • 10 yıl ve üzeri kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 şahıs

olmak üzere toplam 36 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Rize Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "İlimiz genelinde suç ve suçluyla mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.