,, ,

Rize'de 1,422 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

Asayiş 03.11.2023 - 09:15, Güncelleme: 03.11.2023 - 09:15 12595+ kez okundu.
 

Rize'de 1,422 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

Rize Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu operasyonunda 1.3 kg Skunk ve 122.3 g Kokain ele geçirdi. Şüpheli Ö.Y. tutuklandı. Mücadele devam ediyor
Rize Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, il genelinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan ve ilimize uyuşturucu ve uyarıcı madde getireceği değerlendirilen şahıs ve gruplara yönelik çalışmalar kapsamında ilimiz merkezinde durdurulan bir araçta arama yaptı. Araçtaki aramada; 2 parça halinde toplam ağırlığı 1 kilo 300 gram olan Skunk Maddesi, 1 parça halinde toplam ağırlığı 122,30 gram Kokain Maddesi ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan Ö.Y. isimli şahıs hakkında gerekli adli işlemler yapıldı. Şahıs, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Rize Emniyet Müdürlüğü, il genelinde uyuşturucu ile mücadele çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.
Rize Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu operasyonunda 1.3 kg Skunk ve 122.3 g Kokain ele geçirdi. Şüpheli Ö.Y. tutuklandı. Mücadele devam ediyor

Rize Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, il genelinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan ve ilimize uyuşturucu ve uyarıcı madde getireceği değerlendirilen şahıs ve gruplara yönelik çalışmalar kapsamında ilimiz merkezinde durdurulan bir araçta arama yaptı.

Araçtaki aramada;

  • 2 parça halinde toplam ağırlığı 1 kilo 300 gram olan Skunk Maddesi,
  • 1 parça halinde toplam ağırlığı 122,30 gram Kokain Maddesi ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan Ö.Y. isimli şahıs hakkında gerekli adli işlemler yapıldı. Şahıs, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Rize Emniyet Müdürlüğü, il genelinde uyuşturucu ile mücadele çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.