,, ,

Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Mesut Yılmaz'ı vefat yıldönümünde andı.

Siyaset 31.10.2023 - 13:46, Güncelleme: 31.10.2023 - 13:46 5829+ kez okundu.
 

Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Mesut Yılmaz'ı vefat yıldönümünde andı.

“Ak Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, eski başbakan Mesut Yılmaz’ın vefat yıldönümünde anma mesajı yayımladı
Ak Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı eski başbakanlardan Mesut Yılmaz 'ın vefat yıldönümünde bir mesaj yayımladı. Avcı, mesajında Yılmaz'ı rahmetle andığını belirterek, "Şehrimizin yetiştirdiği önemli devlet adamlarından biri olan eski başbakanlarımızdan Sayın Mesut Yılmaz'ı vefat yıldönümünde rahmetle anıyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı. Avcı, mesajında şu ifadeleri kullandı: "Türkiye Cumhuriyeti'nin 20. Başbakanı, şehrimizin yetiştirdiği önemli devlet adamlarından biri olan Sayın Mesut Yılmaz'ı vefat yıldönümünde rahmetle anıyorum. Mesut Yılmaz, ülkemizin siyasi tarihinde önemli bir yere sahip bir liderdir. Başbakanlığı döneminde Türkiye'nin ekonomik ve sosyal kalkınmasına önemli katkılarda bulunmuştur. Yılmaz, aynı zamanda Rize'nin de yetiştirdiği en önemli şahsiyetlerden biridir. Her zaman şehrimize ve hemşehrilerine büyük bir sevgi ve ilgi göstermiştir. Ruhu şad, mekanı cennet olsun. Hatırası önünde saygıyla eğiliyorum."
“Ak Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, eski başbakan Mesut Yılmaz’ın vefat yıldönümünde anma mesajı yayımladı

Ak Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı eski başbakanlardan Mesut Yılmaz 'ın vefat yıldönümünde bir mesaj yayımladı. Avcı, mesajında Yılmaz'ı rahmetle andığını belirterek, "Şehrimizin yetiştirdiği önemli devlet adamlarından biri olan eski başbakanlarımızdan Sayın Mesut Yılmaz'ı vefat yıldönümünde rahmetle anıyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Avcı, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye Cumhuriyeti'nin 20. Başbakanı, şehrimizin yetiştirdiği önemli devlet adamlarından biri olan Sayın Mesut Yılmaz'ı vefat yıldönümünde rahmetle anıyorum.

Mesut Yılmaz, ülkemizin siyasi tarihinde önemli bir yere sahip bir liderdir. Başbakanlığı döneminde Türkiye'nin ekonomik ve sosyal kalkınmasına önemli katkılarda bulunmuştur.

Yılmaz, aynı zamanda Rize'nin de yetiştirdiği en önemli şahsiyetlerden biridir. Her zaman şehrimize ve hemşehrilerine büyük bir sevgi ve ilgi göstermiştir.

Ruhu şad, mekanı cennet olsun.

Hatırası önünde saygıyla eğiliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.