,, ,

Rize İl Jandarma Komutanlığı'ndan Uyuşturucu, Kaçakçılık ve Dolandırıcılık Operasyonu

Asayiş 10.10.2023 - 13:51, Güncelleme: 10.10.2023 - 13:51 12740+ kez okundu.
 

Rize İl Jandarma Komutanlığı'ndan Uyuşturucu, Kaçakçılık ve Dolandırıcılık Operasyonu

Rize İl Jandarma Komutanlığı, 3-8 Ekim’de uyuşturucu, kaçakçılık ve dolandırıcılıkla mücadele kapsamında operasyonlar düzenledi.
Rize İl Jandarma Komutanlığı, 3-8 Ekim tarihleri arasında uyuşturucu, kaçakçılık ve dolandırıcılık ile mücadele kapsamında bir dizi operasyon düzenledi. Operasyonlarda, 10.128 kilogram kubar esrar maddesi, 25 kök kenevir bitkisi, 10 gram kenevir tohumu, 1 adet ruhsatsız kurusıkı tabanca, 1 adet tabanca şarjörü, 200 adet 9 mm tabanca fişeği, 1 adet yivsiz av tüfeği, 255 paket kaçak tütün, 360 paket kaçak sigara ve 12 litre kaçak içki ele geçirildi. Operasyon kapsamında 40 şüpheli hakkında adli ve idari işlem başlatıldı ve 1 şüpheli tutuklandı. Ayrıca çeşitli suçlardan aranan 20 şahıs yakalandı ve 1 şüpheli tutuklandı. Rize İl Jandarma Komutanlığı, halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam ediyor. Bilişim Dolandırıcılığına Karşı Eğitim Rize İl Jandarma Komutanlığı, 3 Ekim tarihinde kahvehane ve köy meydanında bulunan vatandaşlara yönelik "Bilişim Sistemlerini Kullanmak Suretiyle Dolandırıcılık Olayları" konusunda eğitim verdi. Eğitimde, vatandaşlara dolandırıcılık yöntemleri ve bu yöntemlere karşı dikkat edilmesi gereken hususlar anlatıldı. Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde Bilgilendirme Rize İl Jandarma Komutanlığı, 4 Ekim 2023 "Dünya Hayvanları Koruma Günü" münasebetiyle bölgemizde bulunan hayvanların bakımı ve korunması hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Bilgilendirmede, vatandaşlara hayvanların yaşam haklarının korunması ve hayvan haklarına saygı duyulması konusunda çağrıda bulunuldu. Bu haber metninde, Rize İl Jandarma Komutanlığı tarafından 3-8 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlar hakkında bilgiler yer alıyor. Haber metninde, operasyonlarda ele geçirilen malzemeler, hakkında işlem başlatılan ve tutuklanan şüpheliler ve yapılan bilgilendirme faaliyetleri hakkında bilgiler veriliyor.
Rize İl Jandarma Komutanlığı, 3-8 Ekim’de uyuşturucu, kaçakçılık ve dolandırıcılıkla mücadele kapsamında operasyonlar düzenledi.

Rize İl Jandarma Komutanlığı, 3-8 Ekim tarihleri arasında uyuşturucu, kaçakçılık ve dolandırıcılık ile mücadele kapsamında bir dizi operasyon düzenledi.

Operasyonlarda, 10.128 kilogram kubar esrar maddesi, 25 kök kenevir bitkisi, 10 gram kenevir tohumu, 1 adet ruhsatsız kurusıkı tabanca, 1 adet tabanca şarjörü, 200 adet 9 mm tabanca fişeği, 1 adet yivsiz av tüfeği, 255 paket kaçak tütün, 360 paket kaçak sigara ve 12 litre kaçak içki ele geçirildi.

Operasyon kapsamında 40 şüpheli hakkında adli ve idari işlem başlatıldı ve 1 şüpheli tutuklandı. Ayrıca çeşitli suçlardan aranan 20 şahıs yakalandı ve 1 şüpheli tutuklandı.

Rize İl Jandarma Komutanlığı, halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam ediyor.

Bilişim Dolandırıcılığına Karşı Eğitim

Rize İl Jandarma Komutanlığı, 3 Ekim tarihinde kahvehane ve köy meydanında bulunan vatandaşlara yönelik "Bilişim Sistemlerini Kullanmak Suretiyle Dolandırıcılık Olayları" konusunda eğitim verdi. Eğitimde, vatandaşlara dolandırıcılık yöntemleri ve bu yöntemlere karşı dikkat edilmesi gereken hususlar anlatıldı.

Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde Bilgilendirme

Rize İl Jandarma Komutanlığı, 4 Ekim 2023 "Dünya Hayvanları Koruma Günü" münasebetiyle bölgemizde bulunan hayvanların bakımı ve korunması hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Bilgilendirmede, vatandaşlara hayvanların yaşam haklarının korunması ve hayvan haklarına saygı duyulması konusunda çağrıda bulunuldu.

Bu haber metninde, Rize İl Jandarma Komutanlığı tarafından 3-8 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlar hakkında bilgiler yer alıyor. Haber metninde, operasyonlarda ele geçirilen malzemeler, hakkında işlem başlatılan ve tutuklanan şüpheliler ve yapılan bilgilendirme faaliyetleri hakkında bilgiler veriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.