,, ,

Rize Emniyet Müdürlüğü’nden Silah Kaçakçılığı Operasyonu

Asayiş 26.02.2024 - 11:44, Güncelleme: 26.02.2024 - 11:44 6393+ kez okundu.
 

Rize Emniyet Müdürlüğü’nden Silah Kaçakçılığı Operasyonu

Rize Emniyeti, 21 ruhsatsız tabanca ele geçirdi. A.E. tutuklandı. Soruşturma genişletildi, 2 kişi daha yakalandı.
Rize Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 21 Şubat 2024 tarihinde Rize merkezinde durdurulan bir araçta yaptıkları aramada 21 adet ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Emniyet Müdürlüğü tarafından iki kişi hakkında gerekli adli işlemler yapıldı. A.E. isimli şahıs, işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Soruşturmanın genişletilmesi sonucunda, silah ticaretine aracılık ve imalatını gerçekleştirdiği belirlenen iki kişi daha yakalandı. Bu kişilerden biri İstanbul’da bulundu. Gerekli adli işlemler yapıldıktan sonra toplamda üç kişi (A.E., O.S., Y.A.) adli makamlarca tutuklandı ve cezaevine teslim edildi.
Rize Emniyeti, 21 ruhsatsız tabanca ele geçirdi. A.E. tutuklandı. Soruşturma genişletildi, 2 kişi daha yakalandı.

Rize Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 21 Şubat 2024 tarihinde Rize merkezinde durdurulan bir araçta yaptıkları aramada 21 adet ruhsatsız tabanca ele geçirdi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından iki kişi hakkında gerekli adli işlemler yapıldı. A.E. isimli şahıs, işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Soruşturmanın genişletilmesi sonucunda, silah ticaretine aracılık ve imalatını gerçekleştirdiği belirlenen iki kişi daha yakalandı. Bu kişilerden biri İstanbul’da bulundu. Gerekli adli işlemler yapıldıktan sonra toplamda üç kişi (A.E., O.S., Y.A.) adli makamlarca tutuklandı ve cezaevine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.