,, ,

Rize Emniyet Müdürlüğü’nden Çakar Lamba Denetimi

Gündem 02.02.2024 - 11:34, Güncelleme: 02.02.2024 - 11:34 3656+ kez okundu.
 

Rize Emniyet Müdürlüğü’nden Çakar Lamba Denetimi

Rize Emniyet Müdürlüğü, çakar lamba denetimlerini ve sonuçlarını duyurdu. Denetimlerin devam edeceği belirtildi
Rize Emniyet Müdürlüğü, 30-31 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilen çakar lamba denetimlerini duyurdu. Toplamda 184 aracın denetlendiği bu süreçte, 4 araca çakar lamba kullanımı nedeniyle işlem yapıldı ve bu araçlardaki çakar lambalar söküldü. Ayrıca, yönetmelikte belirlenen esaslara aykırı ışık kullandığı tespit edilen 31 araca idari işlem uygulandı. Rize Emniyet Müdürlüğü, il genelinde denetimlerin devam edeceğini bildirdi.
Rize Emniyet Müdürlüğü, çakar lamba denetimlerini ve sonuçlarını duyurdu. Denetimlerin devam edeceği belirtildi

Rize Emniyet Müdürlüğü, 30-31 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilen çakar lamba denetimlerini duyurdu. Toplamda 184 aracın denetlendiği bu süreçte, 4 araca çakar lamba kullanımı nedeniyle işlem yapıldı ve bu araçlardaki çakar lambalar söküldü. Ayrıca, yönetmelikte belirlenen esaslara aykırı ışık kullandığı tespit edilen 31 araca idari işlem uygulandı.

Rize Emniyet Müdürlüğü, il genelinde denetimlerin devam edeceğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.