,, ,

Rize CHP Belediye Başkan Adayı Necati Topaloğlu’nun Coşkulu Tanıtım Toplantısı

Siyaset 07.03.2024 - 09:28, Güncelleme: 07.03.2024 - 09:28 6122+ kez okundu.
 

Rize CHP Belediye Başkan Adayı Necati Topaloğlu’nun Coşkulu Tanıtım Toplantısı

CHP Rize Belediye Başkan Adayı Necati Topaloğlu, şeffaf ve adil bir yerel yönetim vaat ediyor
Rize Kültür Merkezi’nde Rize CHP belediye başkan adayı tanıtım toplantısı  coşkuyla yapıldı.. CHP Rize belediye başkan adayı Necati Topaloğlu ilçe belediye başkanlarının tanıtımının yapıldığı buluşmaya Rize milletvekili Tahsin Ocaklı Trabzon milletvekili Sibel Suiçmez , bazı STK başkanları ve partiler katıldı. CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz her nedense mart ayı geldiğinde büyük salonunda bize yer kalmıyor. Genel başkan Özgür Özel’in size selamları var ..Rize’de genel seçimlerle olduğu gibi, yine büyük bir başarı bekliyoruz..Genel başkanımız Rize’yi de içine alan bir Karadeniz gezisine çıkacak.. Rize milletvekili Tahsin ocaklı ’da yaptığı açıklamada; Rize’de mutfak yanıyor tencerer kaynamıyor.. Rize de çok değişik bir seçim atmosferi yaşanacak..İktidar partisinin oylarında inanılmaz düşüşler yaşanacak.Çünkü gençler işsiz, yaşlılar 10.000 lira mahkum edilerek, ne yapacaklarını şaşırmış durundalar..ÇAYKUR mevsimlik işçilerin sorunlarını biliyorsunuz..Geçen Rize’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingini gördünüz..Kadro bekleyen ÇAYKUR işçisinin protesto eylemi daha kalabalıktı..Rize’de büyük bir başarı bekliyoruz diyerek sözlerini tamamladı.. Ardından Trabzon milletvekili Sibel Suimez de kısa bir selamlama konuşması taptı.. CHP Rize Belediye Başkan Adayı Necati Topaloğlu tanıtım toplantısına yaptığı açıklamada Rize Belediyesi’nin aldıklarında her şeyin şeffaf adil ötekileştirmeden, katılımcı gelecek meclis üyeleri ile yerel demokrasinin güçlendirileceğini söyledi..Topaloğlu;Kentin Sosyal kültürel ekonomik alanlarda koordineli bir şekilde, insan kaynaklı projeler üretilecek..Onun için Diyoruz ki, Kendimiz için değil kentimiz için aday olduk..20 yıldır hem Genelde hem genelde iktidar olan siyasi anlayış,Rize’nin beklentilerine cevap verememiştir..Rize Türkiye’de yaşanabilir iller arasında 43 .sıraya gerilemiştir dedi.. CHP Rize Belediye Başkan Aday Necati Topaloğlu, projelerinin tanıtımı yaptıktan sonra,Belediye Meclis Üyeleri ve genel meclis üyeleri partililere tanıtıldı..
CHP Rize Belediye Başkan Adayı Necati Topaloğlu, şeffaf ve adil bir yerel yönetim vaat ediyor

Rize Kültür Merkezi’nde Rize CHP belediye başkan adayı tanıtım toplantısı  coşkuyla yapıldı..

CHP Rize belediye başkan adayı Necati Topaloğlu ilçe belediye başkanlarının tanıtımının yapıldığı buluşmaya Rize milletvekili Tahsin Ocaklı Trabzon milletvekili Sibel Suiçmez , bazı STK başkanları ve partiler katıldı.

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz her nedense mart ayı geldiğinde büyük salonunda bize yer kalmıyor.

Genel başkan Özgür Özel’in size selamları var ..Rize’de genel seçimlerle olduğu gibi, yine büyük bir başarı bekliyoruz..Genel başkanımız Rize’yi de içine alan bir Karadeniz gezisine çıkacak..

Rize milletvekili Tahsin ocaklı ’da yaptığı açıklamada;

Rize’de mutfak yanıyor tencerer kaynamıyor.. Rize de çok değişik bir seçim atmosferi yaşanacak..İktidar partisinin oylarında inanılmaz düşüşler yaşanacak.Çünkü gençler işsiz, yaşlılar 10.000 lira mahkum edilerek, ne yapacaklarını şaşırmış durundalar..ÇAYKUR mevsimlik işçilerin sorunlarını biliyorsunuz..Geçen Rize’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingini gördünüz..Kadro bekleyen ÇAYKUR işçisinin protesto eylemi daha kalabalıktı..Rize’de büyük bir başarı bekliyoruz diyerek sözlerini tamamladı..

Ardından Trabzon milletvekili Sibel Suimez de kısa bir selamlama konuşması taptı..

CHP Rize Belediye Başkan Adayı Necati Topaloğlu tanıtım toplantısına yaptığı açıklamada Rize Belediyesi’nin aldıklarında her şeyin şeffaf adil ötekileştirmeden, katılımcı gelecek meclis üyeleri ile yerel demokrasinin güçlendirileceğini söyledi..Topaloğlu;Kentin Sosyal kültürel ekonomik alanlarda koordineli bir şekilde, insan kaynaklı projeler üretilecek..Onun için Diyoruz ki, Kendimiz için değil kentimiz için aday olduk..20 yıldır hem Genelde hem genelde iktidar olan siyasi anlayış,Rize’nin beklentilerine cevap verememiştir.. Rize Türkiye’de yaşanabilir iller arasında 43 .sıraya gerilemiştir dedi..

CHP Rize Belediye Başkan Aday Necati Topaloğlu, projelerinin tanıtımı yaptıktan sonra,Belediye Meclis Üyeleri ve genel meclis üyeleri partililere tanıtıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.