,, ,

Renklerin İzinde'den Mitoloji Sergisi: Binlerce Yıllık Hikâyeler Caddebostan'da

Kültür-Sanat 26.01.2024 - 09:08, Güncelleme: 26.01.2024 - 09:08 18808+ kez okundu.
 

Renklerin İzinde'den Mitoloji Sergisi: Binlerce Yıllık Hikâyeler Caddebostan'da

Renklerin İzinde Kültür ve Sanat Topluluğu’nun ‘MİTOLOJİ-III’ sergisi, Caddebostan Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu
Renklerin İzinde Kültür ve Sanat Topluluğu ’nun “MİTOLOJİ-III” temalı sergisi 25 Ocak’ta Caddebostan Kültür Merkezi’nde sanat izleyicisiyle buluştu. Topluluk, “MİTOLOJİ-III” üçlemesinin bu son sergisinde farklı toplum ve kültürlerde ön plana çıkmış kahraman ve hikayelere yer veriyor. 34 farklı sanatçıyı buluşturan sergide 65 resim 5 adet heykel çalışması bulunuyor. Küratörlüğünü Pınar Ülker ’ in yaptığı sergi; “Mitoloji” teması aracılığıyla binlerce yıldır bu dünyada yalnız olmadığımızı, insanoğlunun doğadaki yerini ve bu yerden yola çıkarak bir arada yaşamanın nasıl da kolayca mümkün olduğunu anlatmak ve insanlık tarihine yeniden bir selam göndermek istiyor. Sergilerinin ilkini Bursa’da, ikincisini mitolojinin doğduğu topraklardan biri olan Ayvalık’ta açan topluluk,  seriye İstanbul’da devam etmekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Mitolojinin büyülü ve masalsı dünyasının anlatıldığı sergi, 31 Ocak 2024 Çarşamba günü akşamına kadar Caddebostan Kültür Merkezi 4. Kat Fuaye alanında izlenebilir.   Açılış: 25 Ocak Perşembe, Saat: 17:00
Renklerin İzinde Kültür ve Sanat Topluluğu’nun ‘MİTOLOJİ-III’ sergisi, Caddebostan Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu

Renklerin İzinde Kültür ve Sanat Topluluğu ’nun “MİTOLOJİ-III” temalı sergisi 25 Ocak’ta Caddebostan Kültür Merkezi’nde sanat izleyicisiyle buluştu.

Topluluk, “MİTOLOJİ-III” üçlemesinin bu son sergisinde farklı toplum ve kültürlerde ön plana çıkmış kahraman ve hikayelere yer veriyor. 34 farklı sanatçıyı buluşturan sergide 65 resim 5 adet heykel çalışması bulunuyor.

Küratörlüğünü Pınar Ülker ’ in yaptığı sergi; “Mitoloji” teması aracılığıyla binlerce yıldır bu dünyada yalnız olmadığımızı, insanoğlunun doğadaki yerini ve bu yerden yola çıkarak bir arada yaşamanın nasıl da kolayca mümkün olduğunu anlatmak ve insanlık tarihine yeniden bir selam göndermek istiyor.

Sergilerinin ilkini Bursa’da, ikincisini mitolojinin doğduğu topraklardan biri olan Ayvalık’ta açan topluluk,  seriye İstanbul’da devam etmekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Mitolojinin büyülü ve masalsı dünyasının anlatıldığı sergi, 31 Ocak 2024 Çarşamba günü akşamına kadar Caddebostan Kültür Merkezi 4. Kat Fuaye alanında izlenebilir.

 

Açılış: 25 Ocak Perşembe, Saat: 17:00

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.