,, ,

Ramazan Yavuz Acar Kimdir?

Kimdir 17.01.2024 - 15:24, Güncelleme: 17.01.2024 - 15:24 8904+ kez okundu.
 

Ramazan Yavuz Acar Kimdir?

Ramazan Yavuz Acar Kimdir?
1980 yılında İzmir'de dünyaya gelen Ramazan Yavuz Acar ; ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Uşak'ta tamamladı. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nü kazanarak 2004 yılında mezun oldu.   Mezuniyetinin ardından Uşak'ta planlama, proje ve taahhüt işleri alanında faaliyet göstermeye başlayan Ramazan Yavuz Acar , inşaat sektöründeki deneyimini ve uzmanlığını ilerletti. Halen, mesleki kariyerine devam etmektedir.   Siyasi hayatına Saadet Partisi Uşak İl Teşkilatı'nda başlayan Ramazan Yavuz Acar , İl Teşkilatı’nda çeşitli görevlerde bulundu. En son İl Teşkilat Başkanlığı görevini üstlenirken, son kongrede Genel İdare Kurulu Üyesi olarak seçildi. Aynı zamanda Bölge Sorumluluğu görevini başarıyla yürütmekte olan Acar, partisinin il ve bölge düzeyindeki başarılarına katkıda bulunmaktadır.   2015 ve 2018 yıllarında Saadet Partisi'nden Uşak Milletvekili Adayı olan Ramazan Yavuz Acar 2019 yılında ise Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak Saadet Partisi çatısı altında siyasi hizmete devam etti.   Evli ve iki çocuk babasıdır.
Ramazan Yavuz Acar Kimdir?

1980 yılında İzmir'de dünyaya gelen Ramazan Yavuz Acar ; ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Uşak'ta tamamladı. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nü kazanarak 2004 yılında mezun oldu.

 

Mezuniyetinin ardından Uşak'ta planlama, proje ve taahhüt işleri alanında faaliyet göstermeye başlayan Ramazan Yavuz Acar , inşaat sektöründeki deneyimini ve uzmanlığını ilerletti. Halen, mesleki kariyerine devam etmektedir.

 

Siyasi hayatına Saadet Partisi Uşak İl Teşkilatı'nda başlayan Ramazan Yavuz Acar , İl Teşkilatı’nda çeşitli görevlerde bulundu. En son İl Teşkilat Başkanlığı görevini üstlenirken, son kongrede Genel İdare Kurulu Üyesi olarak seçildi. Aynı zamanda Bölge Sorumluluğu görevini başarıyla yürütmekte olan Acar, partisinin il ve bölge düzeyindeki başarılarına katkıda bulunmaktadır.

 

2015 ve 2018 yıllarında Saadet Partisi'nden Uşak Milletvekili Adayı olan Ramazan Yavuz Acar 2019 yılında ise Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak Saadet Partisi çatısı altında siyasi hizmete devam etti.

 

Evli ve iki çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.