,, ,

Ramazan Ağar Kimdir? Ramazan Ağar Nereli ve Kaç Yaşında?

Kimdir 18.12.2023 - 17:50, Güncelleme: 18.12.2023 - 17:50 5375+ kez okundu.
 

Ramazan Ağar Kimdir? Ramazan Ağar Nereli ve Kaç Yaşında?

Ramazan Ağar Kimdir? Ramazan Ağar Nereli ve Kaç Yaşında?
Ramazan Ağar , Türk-İş Genel Mali Sekreteri olarak bilinir. 1953 yılında Adana’nın Ceyhan ilçesinde doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini Adana’da tamamladıktan sonra askerlik görevini Konya’da yerine getirmiştir. 1976 yılında Köy Hizmetleri 3. Bölge Müdürlüğü’nde inşaat sürveyanı olarak çalışmaya başlamıştır. YOL-İŞ Sendikası Adana (1) No’lu Şubesi’nin 1980 tarihli kongresinde Şube Başkanı olarak seçilmiştir. 3 Eylül 2013 tarihinde Yönetim Kurulu Kararı ile Türk-İş Genel Mali Sekreterliği’ne getirilmiştir. Türk-İş’in 22. ve 23. Olağan Genel Kurulu’nda tekrar Genel Mali Sekreterlik görevine seçilmiştir. Ağar, evli ve dört çocuk babasıdır
Ramazan Ağar Kimdir? Ramazan Ağar Nereli ve Kaç Yaşında?

Ramazan Ağar , Türk-İş Genel Mali Sekreteri olarak bilinir. 1953 yılında Adana’nın Ceyhan ilçesinde doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini Adana’da tamamladıktan sonra askerlik görevini Konya’da yerine getirmiştir. 1976 yılında Köy Hizmetleri 3. Bölge Müdürlüğü’nde inşaat sürveyanı olarak çalışmaya başlamıştır.

YOL-İŞ Sendikası Adana (1) No’lu Şubesi’nin 1980 tarihli kongresinde Şube Başkanı olarak seçilmiştir. 3 Eylül 2013 tarihinde Yönetim Kurulu Kararı ile Türk-İş Genel Mali Sekreterliği’ne getirilmiştir. Türk-İş’in 22. ve 23. Olağan Genel Kurulu’nda tekrar Genel Mali Sekreterlik görevine seçilmiştir. Ağar, evli ve dört çocuk babasıdır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.