,, ,

PUBG Mobile Kodları Listesi 2024

Oyun 06.12.2023 - 15:37, Güncelleme: 06.12.2023 - 15:37 15648+ kez okundu.
 

PUBG Mobile Kodları Listesi 2024

PUBG Mobile Kodları Listesi 2024
PUBG Mobile , Tencent Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir çok oyunculu çevrimiçi savaş oyunu (MOBA) oyunudur. Oyunda oyuncular, çeşitli silahlar ve araçlar kullanarak birbirlerini öldürmeye çalışırlar. PUBG Mobile'da ilerlemek için çeşitli kostümler, silahlar ve diğer öğelere ihtiyaç vardır. Bu öğelere ücretsiz olarak erişmek için PUBG Mobile kodları kullanılabilir. PUBG Mobile kodları, oyunun geliştiricileri tarafından belirli etkinlikler ve kampanyalar için yayınlanır. Bu kodlar, genellikle oyunun internet forumlarında ve sosyal medya platformlarında paylaşılır. PUBG Mobile kodlarını kullanmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz: PUBG Mobile oyununu açın. Ana ekranda bulunan "Ayarlar" simgesine dokunun. "Hesap" sekmesine dokunun. "Hediye Kodu" simgesine dokunun. Kodunuzu girin ve "Gönder" düğmesine dokunun. PUBG Mobile kodları, genellikle belirli bir süre için geçerlidir. Bu nedenle, kodları kullanmadan önce geçerliliğini kontrol etmenizi öneririz. PUBG Mobile kodları ile alınabilecek öğeler şunlardır: Kostümler Silahlar Ekipmanlar Para XP İşte 2024 yılı için geçerli olan bazı PUBG Mobile kodları: PUBGMOBILE-2024-NEWYEAR PUBGMOBILE-2024-SEASON10 PUBGMOBILE-2024-NEWGEAR PUBGMOBILE-2024-REWARD Bu kodları kullanarak ücretsiz öğeler kazanabilirsiniz.
PUBG Mobile Kodları Listesi 2024

PUBG Mobile , Tencent Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir çok oyunculu çevrimiçi savaş oyunu (MOBA) oyunudur. Oyunda oyuncular, çeşitli silahlar ve araçlar kullanarak birbirlerini öldürmeye çalışırlar. PUBG Mobile'da ilerlemek için çeşitli kostümler, silahlar ve diğer öğelere ihtiyaç vardır. Bu öğelere ücretsiz olarak erişmek için PUBG Mobile kodları kullanılabilir.

PUBG Mobile kodları, oyunun geliştiricileri tarafından belirli etkinlikler ve kampanyalar için yayınlanır. Bu kodlar, genellikle oyunun internet forumlarında ve sosyal medya platformlarında paylaşılır.

PUBG Mobile kodlarını kullanmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  1. PUBG Mobile oyununu açın.
  2. Ana ekranda bulunan "Ayarlar" simgesine dokunun.
  3. "Hesap" sekmesine dokunun.
  4. "Hediye Kodu" simgesine dokunun.
  5. Kodunuzu girin ve "Gönder" düğmesine dokunun.

PUBG Mobile kodları, genellikle belirli bir süre için geçerlidir. Bu nedenle, kodları kullanmadan önce geçerliliğini kontrol etmenizi öneririz.

PUBG Mobile kodları ile alınabilecek öğeler şunlardır:

  • Kostümler
  • Silahlar
  • Ekipmanlar
  • Para
  • XP

İşte 2024 yılı için geçerli olan bazı PUBG Mobile kodları:

  • PUBGMOBILE-2024-NEWYEAR
  • PUBGMOBILE-2024-SEASON10
  • PUBGMOBILE-2024-NEWGEAR
  • PUBGMOBILE-2024-REWARD

Bu kodları kullanarak ücretsiz öğeler kazanabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.