,, ,

Psoderm Krem Ne İşe Yarar? Psoderm Krem Yüze Sürülür mü?

Sağlık 15.01.2024 - 13:38, Güncelleme: 15.01.2024 - 13:38 16618+ kez okundu.
 

Psoderm Krem Ne İşe Yarar? Psoderm Krem Yüze Sürülür mü?

Psoderm krem, cilt iltihabını ve kaşıntıyı azaltır. Yüz dahil olmak üzere etkilenen bölgelere uygulanabilir.
Psoderm krem , topikal kortikosteroidler adı verilen bir ilaç grubuna aittir. Bu ilaçlar, ciltteki iltihabı ve kaşıntıyı azaltmak için kullanılır. Psoderm krem aşağıdaki cilt hastalıklarının tedavisinde kullanılır: Sedef hastalığı (psöriasis) Egzama Liken planus Diskoid lupus eritematozus Daha az aktif steroidlere yeterli cevap vermeyen diğer dermatozlar Psoderm Krem Yüze Sürülür mü? Psoderm krem yüze sürülebilecek bir kremdir. Ancak, yüze sürülürken dikkatli olunmalıdır. Krem, göz, burun ve ağız çevresinden kaçınılarak uygulanmalıdır. Psoderm krem yüze uygulanırken aşağıdaki adımları izleyin: Yüzünüzü iyice yıkayın ve kurulayın. Kremi, etkilenen bölgeye ince bir tabaka halinde uygulayın. Kremi, günde bir veya iki kez uygulayın. Psoderm kremi yüzünüze uyguladıktan sonra, kremin gözünüze, burnunuza veya ağzınıza kaçmadığından emin olun. Kremin bu bölgelere kaçması durumunda, bol su ile yıkayın. Psoderm kremi, yüzünüze uygularken aşağıdakilere dikkat edin: Kremi, sadece etkilenen bölgeye uygulayın. Kremi, tahriş olmuş veya iltihaplı ciltlere uygulamayın. Kremi, açık yaralara veya yanık bölgelere uygulamayın. Kremi, çocuklarda kullanmadan önce bir doktora danışın. Psoderm kremi yüzünüze uyguladıktan sonra, aşağıdaki yan etkilerden herhangi birini yaşarsanız, doktorunuza danışın: Yanma, kızarıklık veya kaşıntı Ciltte kuruluk veya çatlama Ciltte enfeksiyon Gözlerde tahriş veya kızarıklık Psoderm krem i, yüzünüze uygularken, cildinizin güneş ışınlarından korunmasına dikkat edin. Kremi uyguladıktan sonra, güneş kremi kullanın ve güneşe çıkmaktan kaçının.
Psoderm krem, cilt iltihabını ve kaşıntıyı azaltır. Yüz dahil olmak üzere etkilenen bölgelere uygulanabilir.

Psoderm krem , topikal kortikosteroidler adı verilen bir ilaç grubuna aittir. Bu ilaçlar, ciltteki iltihabı ve kaşıntıyı azaltmak için kullanılır.

Psoderm krem aşağıdaki cilt hastalıklarının tedavisinde kullanılır:

  • Sedef hastalığı (psöriasis)
  • Egzama
  • Liken planus
  • Diskoid lupus eritematozus
  • Daha az aktif steroidlere yeterli cevap vermeyen diğer dermatozlar

Psoderm Krem Yüze Sürülür mü?

Psoderm krem yüze sürülebilecek bir kremdir. Ancak, yüze sürülürken dikkatli olunmalıdır. Krem, göz, burun ve ağız çevresinden kaçınılarak uygulanmalıdır.

Psoderm krem yüze uygulanırken aşağıdaki adımları izleyin:

  1. Yüzünüzü iyice yıkayın ve kurulayın.
  2. Kremi, etkilenen bölgeye ince bir tabaka halinde uygulayın.
  3. Kremi, günde bir veya iki kez uygulayın.

Psoderm kremi yüzünüze uyguladıktan sonra, kremin gözünüze, burnunuza veya ağzınıza kaçmadığından emin olun. Kremin bu bölgelere kaçması durumunda, bol su ile yıkayın.

Psoderm kremi, yüzünüze uygularken aşağıdakilere dikkat edin:

  • Kremi, sadece etkilenen bölgeye uygulayın.
  • Kremi, tahriş olmuş veya iltihaplı ciltlere uygulamayın.
  • Kremi, açık yaralara veya yanık bölgelere uygulamayın.
  • Kremi, çocuklarda kullanmadan önce bir doktora danışın.

Psoderm kremi yüzünüze uyguladıktan sonra, aşağıdaki yan etkilerden herhangi birini yaşarsanız, doktorunuza danışın:

  • Yanma, kızarıklık veya kaşıntı
  • Ciltte kuruluk veya çatlama
  • Ciltte enfeksiyon
  • Gözlerde tahriş veya kızarıklık

Psoderm krem i, yüzünüze uygularken, cildinizin güneş ışınlarından korunmasına dikkat edin. Kremi uyguladıktan sonra, güneş kremi kullanın ve güneşe çıkmaktan kaçının.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.